7 козметични продукта за лятната ваканция

 

Лятото е време за повече пътувания и голяма част от жените избягват употребата на грим. Въпреки това, често се случва козметиката все пак да влезе в употреба… Ако не желаете да взимате със себе си цялата Ви грим колекция, то в по-долните редове, можете да прочете какво си струва да прибавите в козметичната Ви чантатичка.

Повечето от жените, не желаят да се притесняват по време на лятото за външия си вид. Въпреки това, ако все пак искате да вземете със себе си няколко продукта и имате ограничено свободно място в багажа, то ние имаме за Вас решение.

При избор на продукти за лятото най-важно преди всичко е удобството при ползване, трайността и мултифункционалността. В тази връзка, подбрахме за Вас 8 козметични продукта, които не заемат прекалено голямо място и благодарение на които можете да постигнете безупречен грим и то без много усилия!

  • Водоустойчива спирала за мигли – Спиралата само по себе си, спокойно може да е единственият елемент, който да подчертае Вашия външен вид през лятото. Същественото е тя да е водоустойчива, защото няма да се притеснявате от това, дали евентулно ще се размаже или изтрие.
  • Гел за вежди – Това е един от най-важните продукти, ако не можете да се похвалите с гъсти и тъмни вежди. Той ще подчертае цвета на Вапите вежди и ще подреди непокорните косъмета.
  • Кремообразни сенки – Лятото, може би никоя от Вас няма време за създаване на сложни гримове с използването на няколко цвята сенки. Кремообразните сенки са продукт, който можете лесно да нанесете и за който не са нужни четки.
  • Сгъваема четка за грим – Благодарение на капачето, с което се продава, ще можете да я съхранявате в козметичната чантичка, заедно с другите продукти. Такава ческа можете да използвате за няколко декоративни продукта: за фон дьо тен, пудра, бронзър и др.
  • Коректор – Коректорът можете да използвате за туширането на проблемни места по кожата на лицето
  • BB или CC кремове – те са идеален заместител на фон дьо тена, когато искате да Ви отпочине кожата.
  • База за грим – Благодарение на основата за грим, ще запазите за по-дълго Вашия летен грим!

 

Какво носите във Вашите летни козметични чантички? Без кой продукт не излизате от вкъщи, а може би въобще не си слагате грим през лятото?

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар