Супер здравите часовници Casio G-Steel

Какво е още по-здраво, колкото часовник Casio G-Shock? Най-новият модел в линията G-Steel, която съчетава конструкции от тежки метали с усъвършенстван външен вид. Тези часовници не са за женчовци!

Тези спортни часовници струват значително повече от средното за Casio, но имат всичко необходимо, за да оправдае цената. Най-новите попълнения в колекцията G-Shock са G-Steel, луксозни модели с изключително здрава стоманена конструкция, повече функции и по-лъскав, стилен външен вид, който е подходящ както за домашно облекло, така и за това във фитнеса или в офиса.

Удароустойчив, задвижван от слънчевата енергия Casio G-Steel е водоустойчив до 200 метра и оборудван с хронометър, таймер за обратно броене, бутон за включване/изключване на звуците и точност до 15 секунди на месец. Има и двойна LED светлина: една пълна автоматична LED светлина за дисплея с избираема продължителност на светене и LED подсветка за цифровия дисплей с избираемо осветяване.

Часовникът G-Steel показва Световно време в 31 часови зони и 48 града и има способността да сменя автоматично на лятно часово време. Има също пет ежедневни аларми и пълен автоматичен календар програмиран до 2099 година. Капацитетът на хронометъра е за измерване до 59’59.99″ и режими за време на обиколка, разделяне на времена и първо или второ време за състезание за място.

Моделът Casio G-Steel има две стрелки за аналоговото измерване на часа плюс цифрова индикация на час, минута, секунда, дата и ден. Зареждащата батерия издържа в продължение на осем месеца с едно зареждане при нормална употреба или до 19 месеца, когато не се използва.

Часовникът G Steel е с метален корпус с възможност за избор на верижка от неръждаема стомана или каучукови каишки. От  Casio обещават да очакваме скоро G-Steel на цена около 600 лв.
Източник: www.watchreport.com

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар