Най-добрите идеи за скрита камера

Да имаш скрита камера вече стана съвсем нормално нещо. Покупката на скрита камера е нещо лесно и достъпно. Модели – много,  а цените им далеч не са недостъпни. На пазара може да се намерят скрити камери от доста висок клас за по-малко от 100 лева. А обикновените модели –  под 50.

Разнообразието също е огромно. Идейните модели са все по-добри и по-добри. Функциите им – все по-усъвършенствани, а възможностите – почти неограничени.

Вече може да снимате под вода, от големи височини или напълно затъмнени места.

Ето едни от най-интересните видове скрита камера, които ще ви смаят и с възможностите си.

  • Ръчен часовник – скрита камера

Това е един много стилен спортен часовник, напълно изпълняващ функциите си на такъв и в същото време отлична скрита камера. Точно това е един от моделите, с които можете да снимате видео клипове или снимки дори и във водата. Часовникът – скрита камера е водоустойчив, има вграден микрофон и вградена памет 4 гигабайта. До тук вече Ви спечели, нали?

Освен това на него можете да слушате музика с mp3 формат.  Камерата му е тип камера за компютър. Записва звук дори при -38 db , а това означава почти шепот. Батерията му издържа около 70 минути непрекъснат запис, а времето за зареждане  е час-два.

  • Ендоскоп за андроид с 6 LED 5 метра

Това е едно от най-добрите решения за скрита камера, която може да влезе и снима почти навсякъде. Ултра тънка, тази скрита камера може да заснема дори в канали и тръби, двигатели и други трудни места.  Необходим  Ви е телефон с андроид, към който да я свържете и да наблюдавате случващото се. Разбира се, можете да я свържете и към таблет и компютър с операционната система. Свързва се с мобилното устройство посредством кабел.

Ъгълът на заснемане на тази скрита камера е 60 градуса.  Може да снима и при пълен мрак.

Този ендоскоп – скрита камера е и водоустойчив. Отново едно предимство за работа при мокри и влажни среди.

Цената й е също внушително ниска – 65 лева.

  • Скрита камера – крушка

Да, супер идея. Скрита камера, вградена в осветителна крушка. Какво по удобно място с отлична видимост  в цялата стая от осветителна крушка? В същото време е напълно незабележимо.

Тази скрита камера се намира в крушка с инфрачервени диоди, а това означава, че снима при пълен мрак. Има собствена памет и се свързва безжично  с Ваше устройство – компютър, таблет и т.н  – чрез wi fi до 50 метра. Така можете да гледате случващото се в реално време, като използвате интернет. Това прави тази скрита камера вид IP камера.  Скритата камера обаче позволява гледане в реално време и без интернет – само чрез wi fi обхвата й, като се свързва с Ваш телефон или компютър. Софтуерът й е съвместим с Android и IPhone операционни системи.  За IPhone можете да си изтеглите приложение RMON, а са Android – p2plivecam. Те са изключително лесни за използване, като сами можете да настройвате качеството на записа и още много други параметри.

Ъгълът й на заснемане и повече от добър  – 140 градуса.

Можете да съхраните записите на видео клиповете или снимките си в микро карта, която трябва да си вземете отделно, като вместимостта й може да е до 32 гигабайта.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар