На планина в Разлог

Забързано ежедневие, стрес, работа, срещи… Звучи познато, нали? Иска ти се да се измъкнеш и да се скриеш някъде, където няма работа, бързане и срокове.

Да, точно така. И ти си го помисли: Планината.

Планината е чудодейно място. Още щом стъпиш там, в нейните поли, мигом влизаш в друго измерение. Въздухът, мекотата и зеленото на дърветата, тревите, мирисът на диви цветове – всичко това отмива мрачните мисли и стреса. Сменя острите черти от изражението ти и изписва усмивка.

Ако още се питаш на къде да се отправиш, опитай в търсачката с „Разлог“.

За по- лесно можеш да влезеш и тук: http://www.onfire.bg/bg/offers/category/157/Razlog.html

Защо в Разлог?

Освен че е невероятно кътче в нозете на Пирин и Рила, Разлог е само на 10 минути от Банско. Това означава, че можеш свободно да се разходиш и до там, а да почиваш в по-спокойния Разлог.

Какво има в Разлог?

Ами всичко – и природа, и ски писта на близо, и архитектура и прекрасни хотели, където да отседнеш.

Сгушен в полите на Рила, Пирин и Родопите, пълен с история, богата култура и археологически ценности, Разлог привлича целогодишно туристи и почиващи.

Тук се намира всичко накуп – невероятно съчетание от забележителности, природа и прекрасни хотели в Разлог и околните местности.

Хотели в Разлог

И тук започва изобилието.
Разнообразни по звезди и лукс, хотелите на Разлог ще ви очароват с отличните си условия и услуги.

Един от най-популярните петзвездни хотели в Разлог е Пирин Голф и Кънтри клуб. Разположен в местност Бетоловото, хотелът предлага уникални условия за почивка и голф. Апартаментите са свързани в комплекс от различни сгради. Хотелът се слави с голф игрището си, както и с разнообразните услуги на своя СПА и Уелнес център.

Друг атрактивен хотел в Разлог е Мурите Клуб Хотел. Състои се от четири тематични сгради с имена на цветя – Азалия, Орхидея, Камелия и Жасмин. Тук ще ахнеш от възхитителния интериор и архитектура. Не можеш да пропуснеш и услугите на страхотния СПА център.

Аспен Ризрот е още един от уникалните хотели на Разлог. Невероятна архитектура, стаи и обслужване, СПА удоволствия и хубава храна. Какво повече?

Повечето хотели в Разлог предлагат атрактивни пакети от услуги с включени нощувки вечери, закуски и СПА процедури.

Няма място за чудене. Избери един от хотелите в Разлог и натискай бутона за резервация. Който и да е той, няма да се разочароваш.

 

А ски?

Как ще сме в Пирин и няма да има ски?! Ски писта „Кулиното“ е сред вековна букова гора до Разлог, където през целия сезон се предлагат ски уроци за всички възрасти.

 

В Разлог има и какво да видиш.

Непременно се разходи из ул. Възраждане и пл. Македония, за да видиш уникалните сгради в разложко-черепински стил, Парапуновата къща – музей. Не забравяй и с. Баня, в чието землище са струпани куп тракийски културни паметници, останки от крепости и църкви.

А, да, и теснолинейката. Щом си в Разлог, няма как да не се повозиш на „балканската алпийска железница“. Няма къде другаде в страната да ти се случи това.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар