Входната врата е рекламата на вашия дом

масивна входна врата

Всеки собственик държи домът му да направи добро впечатление на гости, познати и роднини, които му идват на гости. Но мнозина не знаят, че всеки един минаващ край жилището си създава впечатление за него.

Казват, че входната врата е лице на дома. И са прави! Това как изглежда вашата врата, как я поддържате, какъв модел и стил сте избрали, недвусмислено насочва вниманието на хората, които застават пред нея, към състоянието на жилището.

Когато застане пред вратата човек, независимо дали е гост или случаен минувач, тя трябва вдъхва респект, сигурност, да впечатлява с вида си. Никак не е маловажно цената на вратата да е достъпна, да е съобразена с разполагаемия бюджет на едно обикновено българско семейство. Много често хората, които са решили да сменят входната си врата, не знаят точно какво да изберат. На пазара има голямо разнообразие от материали и модели входни врати, а собствениците не винаги знаят на какви критерии трябва да отговаря входната им врата.

На какви критерии трябва отговаря вашата врата?
1.  Тя трябва да е качествена, сигурна, стабилна– от значение за тези качества е системата на заключване. Не на последно място по значение е  и конструкцията на крилото, както  и обкова.
2.  Външният вид трябва да е впечатляващ, но не прекалено. Демонстрацията на финансова мощ може да привлече неканени гости.
3.  Цената на вратата не трябва нито да е много висока, нито много ниска.

Масивните входни врати отговарят на всички тези критерии. Обединени на едно място, те дават впечатляващ резултат. Входа на вашето жилище ще има стил и перфектен вид. Няма да се притеснявате за сигурността на своите близки, заради надеждността на материала и използваните модели заключващи системи. Такива врати може да намерите на http://titan-doors.com/bg/interiorni-vrati/vhodni-vrati

Цената на масивните врати е съвсем достъпна. Голям плюс на този вид входни врати е, че те съчетават в себе си добър вид, качествено заключване, пълен комплект за монтаж- каса, крило, уплътнения, дръжки, брава, патрон и панти.

Повечето заключващи системи се характеризират с многостранно заключване. Най-предпочитани са системите с тристранно или 12 точково заключване, с вътрешни или прикрити панти – като това е направено, за да се избегне влизането на крадец във вашия дом.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар