Видове врати за баня

Вратите за баня играят важна и ключова роля в интериорния дизайн и създаването на хармония в помещението. Фокусът е основно насочен към функционалността, тъй като вратата комбинира две категории – размера на вратата за баня и функционалността ѝ, позволяващи да бъдат взаимно свързани и естетически комбинирани. Подходящи врати за баня са както интериорните вътрешни врати, така и изцяло изработените от алуминий (PVC). Различните конструкции на вратите позволяват гъвкавост по отношение на наличното пространство.

Предлагаме на вашето внимание няколко идеи, от които бихте могли да се възползвате:

Плъзгащи врати за баня:

Те могат да направят всяко място комфортно и приютяващо. Изискват по-малко пространство, за разлика от стандартно изглеждащите врати. Поради спестяването на място и характеристиките, които имат, набират все по-голяма скорост  и стават все по-предпочитани. Това се дължи на факта, че не правят празен ход при отварянето си, позволявайки спестяване на пространство, тъй като самата врата се плъзва по стената в отворено положение.

Панелни врати:

Най-често използваните интериорни врати, които също така лесно може да разпознаете. Тях можете да разпознаете по семплия външен вид,като би могъл да бъде с красива фрезована шарка или стъкло и различните им посоки на отваряне. Тяхната семплост, популярност и подвижност им позволява да изглеждат натурално независимо от интериора. Моделите вътрешни врати, изградени от дървени плоскости са подходящи за бани, стига да са в далечина от вода.

Врати от закалено стъкло:

Вратите от закалено стъкло са често използвани за бани и тоалетни. Стъклото придава по-стилен вид на помещението като спрямо желанията на всеки клиент, би могло да бъде изработено не само по индивидуални размери, но и с индивидуален външен вид. Със стъклената врата за баня, вие получавате еднакво спокойствие и уединение, както и със стандартна интериорна врата.

Алуминиеви врати:

Алуминиевите врати са изработени от алуминиева рамка с пълнеж от PVC  „хънтър”, който спомага за по-добра шумоизолация. Алуминиевата врата е най-подходяща за бани, където вратата е в непосредствена близост до вода и подложена на повече влага. Такъв тип врати биха могли да бъдат монтирани както с едностранно, така и с двустранно огледало.

HTML код на статия

Автор: vnxpd


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар