Матраци Magniflex – екологичен начин на живот и сигурност в съня

Преди 50 години един човек на име Джулио Магни шиел матраци в малката си стаичка. Той е работел внимателно и качествено и е обръщал внимание на всеки детайл. Надали си е представял, че след време фамилията му ще стане толкова известна и ще бъде притежание на една от най-големите компании за производство на матраци. Фирма Магнифлекс е наследила не само името на Магни, но и традициите на всеки матрак и на всеки детайл да се обръща нужното внимание.

Матраците Magniflex от Brava са подходящи за клиенти с високи стандарти, които знаят какво искат и не правят компромис с качеството. Фирмата има няколко нови модела матраци, които са съобразени с нуждите на днешните делови и забързани хора от повече пълноценен сън и почивка. Един от тези модели е матрака Magni, който носи фамилията на създателя на компанията. В него сякаш е събран целия опит и традиции на компанията, но заедно с тях в разработването му са взели участие и най-новите и модерни технологии.

Magniflex Magni подхожда идеално на всеки тип човек. Той е универсален и едновременно с това уникален. Той е ортопедичен и има три зони на поддръжка, които помагат на тялото да се отпусне равномерно и да не се схващате и се чувствате едновременно отпуснати, но и стабилно държани. При него налице е и опцията за независимо движение, която абсорбира вибрациите в малък радиус, затова той е много подходящ като семеен матрак.

Този модел притежава и характерната за иновационните матраци дишаща повърхност, което е гаранция, че матракът ви няма да задържа влага и няма да имате проблеми с бактерии и алергии. Калъфът на Magni е с мрежест борд, което спомага за подобряване циркулацията на въздуха и матракът диша с все сила.

Напълно в духа на съвременното общество Magni ви предлага удобство, екологичен начин на живот, сигурност в съня и прекрасно утро. Моделът се предлага с 10 години гаранция и крие в себе си обещания за прекрасни сънища. Потопете се в магията на съня с Magni и Magniflex в шоурумите на магазини Brava:

​кв. Студентски град, ул. „Професор Александър Фол” 2, 1700 София;
кв. Хиподрума, ул. „Найден Геров” 6, 1612 София;
кв. Люлин 6, ул. „Джавахарлал Неру” 29, 1324 София;
бул. „Цар Симеон Велики” 157, 6009 Стара Загора;
ул. „Иван Михайлов” 58 Г, 2700 Благоевград;
ул. „Екзарх Йосиф I” 32, 3702 Видин;
бул. „Демокрация” 128, 8001 Бургас;
ж.к. Меден Рудник, бл. 381, 8011 Бургас;
Складова база, ул. Одрин 116, Бургас;
ул. „Александър Стамболийски” 8, Айтос;
ул. Цар Симеон 68, 8217 Ахелой;
ул. „Свети Власий 2, 8256 Свети Влас

HTML код на статия

Автор: cloxy


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Матраци Magniflex – екологичен начин на живот и сигурност в съня, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар