Сребърни бижута и модните тенденции напоследък

Известният девиз ,,Красотата е симетрия‘‘ вече може напълно да бъде опроверган, като на негото място се каже ,,Красотата е в асиметрията‘‘. Както може би сте забелязали вече, асиметричността е завладяла по-голяма част от колекциите обувки, дрехи и дори аксесоари.

Изключително ефектни обеци с висулка във формата на тригъгълник може да видите в колекцията сребърни бижута СОМАХА. Нещо повече – най-новата тенденция, която се намира на модния подиум в момента, е използването на две различни по размер или пък цвят обеци. С помощта на тях без съмнение няма да останете незабелязани и ще изглеждате изключително шикозно, авангардно и нестандартно, стига да съберете смелост да го направите, разбира се.

Късите колиета по врата бяха модерни преди много години, но по всичко личи, че и днес отново продължават да бъдат такива. Стилът ,,Чокър‘‘, което в превод от английски език означава колие по врата. Колиета в такъв стил може да намерите изработени от най-различни материали – от сатен до сребро.

От далечни времена насам, без съмнение сребърните бижута са най-добрият аксесоар

Могат да бъдат използвани, за да се подсили даден тоалет или пък да се създаде допълване. Поради тази причина, в тази статия ще ви покажем накратно актуалните тенденции в модата за тази година.

Ярките цветове, вдъхновени от Майката природа са особено нашумели не само тази година, но и още в предишните няколко такива. За всички дами, които обожават да бъдат забелязвани и да се открояват, съветваме да заложат на сребърни  бижута с естествени камъни като цирконий, азурит, аметист, чиито цветове са ярки и наситени. Бъдете дръзки, смели и опитвайте дори най-страховиттите за вас идеи!

Тази година модните тенденции при пръстените отново изненадват всички и покоряват много женски сърца. Изключителен бестселър по света и у нас са пръстените за повече от един пръст, каквито има в бижутерия СОМАХА. Те в никакъв случай не могат да бъдат определени като кичозни, тъй като са изключително издържани, премерени и самодостатъчни, за да привлекат умерено количество внимание върху себе си. Розовото сребро и цирконият са перфектната и незаменима комбинация, коятое необходима на всяка уважаваща себе си жена.

Винтидж стилът и модата също са незаменима част от всяко поколение, без значение в коя година се намираме, защото те никога няма да излязат от мода. Патинираните сребърни бижута, ефектно придружавани от естествени камъни може да ви преобрази в истинска принцеса, а защо не и в кралица на Кралския дворец.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Сребърни бижута и модните тенденции напоследък, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар