Съвети за преместване на дълги разстояния и цени на хамалски услуги

Преместването на дълго разстояние е различно от градското преместване. Това не е само заради дължината на маршрута, които ще се измине, а защото и двете имат напълно различни по смисъл характеристики. От тук следва, че ще ви създадат различни трудности и различни тънкости за преодоляването им.

Най-бързия и лесен начин за тяхното преодоляване е да наемете някоя опитна компания за хамалски услуги, като хамали Оникс.

За разлика от преместването на местно ниво, едно от най-важните неща които може да направите предварително тук е да проверите точната дължина на пътя докато се приготвяте за преместването. Това ви изглежда елементарен въпрос, но повярвайте получават се чудни неща, като стане въпрос за плащане после.

Много от клиентите са загрижени, когато търсят фирма за хамалски услуги от разстояние, тъй като те са чували различни истории. А освен това семействата не могат да бъдат доставени, или пък се случва мебелите да попадат в различни ръце между няколко доставчика. Ако използвате фирма за хамалски услуги може да решите голяма част от тези проблеми на ниска цена.

Много от хората, които се преместват в друга държава изобщо не знаят законите там и какви фирми за това се използват. В една част от държавите такава дейност се върши и от Министерство на транспорта или различни доставчици. Важно е да разберете, че ще има известно чакане или ако багажа ви е малко може да има други клиенти в същия камион.  Почти всички логистични фирми, както и тези за хамалски услуги не обичат празно място на товарните си автомобили. Това е загуба на пари и ресурси. Празно място в един камион е пропусната възможност да достави мебели на клиент, за който  трябва да отида друг камион. Другият камион означава друг водач, повече гориво  и повече труд.

Голяма част от компаниите дават срок за доставка до 21 работни дни. Защо работни дни? Понякога клиентите се местят на места, които не позволяват доставки през уикендите.

Ако наемете фирма за хамалски услуги всичкото това бавене няма да ви се случи, хамалите имат интерес да бързат и работят само за вас. Те ще ви помогнат да опаковате багажа ви, дори ще ви донесат кашони за това, както и всичко необходимо за което вие не сте се сетили.

Наемането на хамали спестява много нерви и време, всичко става някак много лесно, защото те имат опит и се занимават само с това. Голяма част от тези фирми имат опит и на дълги разстояния, както и в страни от Европа. Притежават транспортен парк от който може да изберете подходящ автомобил за пренос дори до най-далечната точка на света. Допълнителен плюс е, че ако искате и вие може да се возите в близост до вашия багаж, макар че това не е необходимо.

Преместването в ново жилище си е нов етап от живота. И за да стане незабравимо приятно е необходимо да приемете творчески подход към организацията, подготовката и самото преместване. Най-добре е да наемете специалистите от хамали Оникс за това и да се насладите безпроблемно на новото жилище.

HTML код на статия

Автор: petkodimoff


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар