5 дрехи, които трябва да имаме в гардероба си за лятото

Лятото е сезонът, когато обръщаме повече внимание на това как изглеждаме. Роклите ни не са скрити под якета и палта, а ако имаме стройна фигура искаме да я подчертаем с хубав и сексапилен тоалет. Бронзовият тен ни помага да изглеждаме добре и в по-къси поли и изрязани топове. И така какви са топ тенденциите това лято и на какво да заложим, за да изразим оптимално своето присъствие и женственост.

1. Бяла лятна рокля. Абсолютна класика, също като малката черна рокля. Не е задължително да е малка, можете да изберете свободна макси рокля. Тази година са много модерни дантелата, воланите и голите рамене. Дали ще изберете тясна официална рокля или свободна и удобна ежедневна рокля, така или иначе ще можете да я носите година след година. Всяко лято бялата рокля е на  мода. 

2. Топ с  волан и голи рамене. Или рокля с волан и голи рамене. Безспорен хит това лято. Дрехата с волани изглежда нежна и ефирна. С рамене на показ ще излъчвате съблазън и сексапил в топлите летни вечери. Извивайки се около тялото ви, воланите  стоят като аксесоар, така че спокойно можете да оставите бижутата си в къщи.

3. Къси панталони. Тесни къси дънкови панталонки са подходящи за ежедневието, за небрежен спортен стайлинг. Или леки и свободни памучни панталонки. Стоят добре и с тесен и с широк топ. За вечер можете да изберете елегантни тесни панталонки от лъскава материя или велур. Идеалната дреха, с която да приковете погледите към дългите си крака с красив загар.

4. Гащеризон. Изключително удобна и практична дреха и неоспорим моден тренд тази година. Разнообразието от модели е огромно. За вечер ви препоръчваме моделите с горна част тип бюстие или с широки крачоли и прехлупване в предната част. Талията обикновено е подчертана с колан. В mybag.bg можете да откриете елегантни вечерни гащеризони с панталон тип цигара и дантела в горната част. За ежедневието вариантите наистина са много. Има страхотни модели тип бюстие, с прорези на раменете или с паднали рамене, със или без закопчаване, без ръкав и с различна дължина на ръкавите. При всички положения визията ви ще е интересна, оригинална и различна.

5. Цветя. Тази година флоралните принтове са навсякъде:  по дрехите, чантите, обувките. Дамският гардероб не е завършен без няколко дрехи на цветя в него. Изборът от цветове и десени е голям и всеки може да избере дреха в любимите си и предпочитани цветове. Флоралните памучни рокли в нежни пастелни тонове или в светли прохладни нюанси са сред фаворитите този сезон.

HTML код на статия

Автор: Mybag


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
5 дрехи, които трябва да имаме в гардероба си за лятото, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар