Професионални GPS навигации за рибари и металотърсачи

GPS навигации

GPS навигации

Навигацията е уред от най-съществено значение, когато сте риболовец или търсач на благородни метали. Вашият малък свят, съдържащ в себе си карта на България и на много европейски държави, който буквално държите в ръцете си, има едно име на надежден производител – Garmin. Навигационните GPS системи от тази марка са специално създадени за откриване на риба и метал.

Типичен пример за навигация за рибари е моделът STRIKER 4 – освен основните си функции – идентифициране на риба и измерване на дълбочината, той има вграден сензор за температура на водата, показател за мекота или твърдост на дъното, както и способност за онагледяване на неговото изображение, включително фотографски изглед. Аналогично, този уред дава изображение и на рибата. Може да работи и като двулъчев или двучестотен сонар. Също така има способност за измерване скоростта на рибарската лодка спрямо водата.

За вашата най-правилна ориентация, моментно местоположение и посока, се грижи GPS навигацията Garmin Nüvi в различните ѝ варианти и модели, всеки от тях съдържащ GPS карта на България, а някои от моделите – и на Европа. GPS навигации Garmin – те са на достъпни цени, като никога няма да ви подведат и ще избират за вас точните и най-актуални маршрути. Те впечатляват с технологията „завой по завой“ , гласови команди и напълно безплатни, доживотни актуализации на картата, които могат да бъдат изтегляни 4 пъти годишно.

Моделите Garmin Nüvi 40 предлагат функцията Lane Assist – чрез нея вие можете да видите метрополните области на страната и реалистични изображения на пътните разклонения. Ще бъдете упътвани в правилната лента преди предстоящия завой или изход. Тази функция ви представя подробно и реалистично маршрутите и разположените по тях пътни знаци и кръстовища, обозначавайки със стрелки препоръчителната лента за движение.

Навицагиите Garmin Nüvi съдържат революционната система Cyclops, която служи в реално време за предупреждения за камери. Получавате също гласов сигнал и за превишена скорост, както и информация за допустимата такава при наближаване на някоя от множеството фиксирани, мобилни, променливи и временни камери. Новите или преместени камери се следят непрекъснато, като Cyclops всеки ден проверява и обновява базата си от данни.
Апаратите за GPS навигация Garmin Nüvi 2455 EU BG разполагат със слот за microSD™ карта, която ви позволява да запаметите и използвате подробни cityXplorer™ карти или да изтеглите потребителски с гласово навигиране за превозното средство, при това безплатно, от Garmin Garage. Друга особеност е функционалността за двойна ориентация на екрана, чрез която можете да държите апарата вертикално или хоризонтално, както ви е удобно, за да шофирате или вървите спокойно.

HTML код на статия

Автор: simo


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар