Лятно настроение с нови дамски дънки и панталони

В днешно време, представителите на женския пол все повече изпитват нуждата от дрехи, които да са едновременно уникални по рода си и на разумни цени. Панталоните и дънките са основна част от дамския тоалет. Затова и ree.bg предлага добър избор от съответните артикули.

Независимо от Вашите предпочитания, дънките и панталоните изложени в сайта са на изключително ниски цени и предлагат високо качество за цената си.

Модерен ежедневен панталон
Моделите с флорални мотиви са винаги добър избор за летния сезон. По-свободните модели панталони не са толкова сексапилни. Въпреки това, модерният ежедневен широк панталон с принт е идеален за носене както вкъщи, така и за разходка по плажната ивица. Дамските панталони са изключително комфортни и удобни за носене. За по-голямо удобство имат връв за пристягане. Небрежният стил на панталоните се допълва идеално с потник или свободна блуза или тениска. Нещо повече, моделът се предлага в най-различни размери, включително и макси.
Модерни дамски дънки с бродерия тип
Ако все пак държите на елегантния и сексапилен стил, можете да изберете модерните дамски дънки с бродерия тип „молив“. Те са комбинация от летен стил и флорални нотки, които приятно разчупват дизайна. Дължината на крачолите достига малко над глезените, което ги прави изключително подходящи за висок ток. Дънките със сигурност биха си подхождали с друга дънкова блузка с дълъг ръкав или с дантелен топ с къс ръкав. Моделът се предлага в синьо и черно.
Бели еластични панталони тип клин
По-кичозните модели не са по вкуса на всеки. Още повече, че изборът на по-изчистени модели панталони и дънки понякога дори показва повече стил. Ето защо, белите еластични панталони тип клин са перфектни за дамите, които желаят да са едновременно и официални, и небрежни. Панталоните имат джобове отпред и отзад. Моделът е завършен с копчета и с отблясък, който прави панталоните още по-забележими. Панталоните могат лесно да бъдат съчетани с блузка с дълъг ръкав, както и други аксесоари.

HTML код на статия

Автор: lofi


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Лятно настроение с нови дамски дънки и панталони, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар