Модни  бански за пищни дами

Пълната фигура в последно време отново започна да се приема като признак на красота и увереност, а съвременните дизайнери отделят много време за разработка на стилно бельо и дрехи за пищните дами. Не правят изключение и банските костюми.

Жените с по-пухкави форми могат да ги подчертаят с помощта на правилния избор на моден за идващото лято на 2020 бански костюм. Всяка пълна фигура има своите особености: големи гърди, по-закръглен корем, широки бедра и своеобразен силует. Всички тези, може би, предизвикващи комплекси елементи, могат успешно да се прикрият, като се даде предимство на красивите страни и се постигне успешно привлекателна визия.

Мили дами, не избирайте само цели бански. Моделите в две части не са за отхвърляне, стига да изберете умело вариант, който да подчертае фигурата. Невероятно стилно би ви стоял бански  холтер – цял или от две половинки. Закритите и чудесно поддържащи чашки  с широка презрамка, не само ще подчертават гърдите, но и шикозната област на деколтето. Ако пък се спрете на бански в две части, то горната може да бъде с поддържаща лента, а коремът да прикриете с долнище с висока талия или свободен топ.

Добре е да присъства и клиновидното деколте , удължаващо силуета. Този елемент е особено подходящ за модели в тъмни цветове. Независимо от тенденциите, дизайнерите съветват да се подминават тънките презрамки, връзки и шнурове.

Страничните вложки, кръстосаните презрамки, диагоналните линии  като контур на талията, ромбовидни рисунки – все удачни решения при правилния избор.

Преди всичко преценете какво искате и какво не искате да показвате. Великолепният бюст може да подчертаете с изящно деколте или с бюстие тип бандо. Идеален избор е моделът в стил ретро от 50-60 –те години, който стои идеално на пищните форми и е водещ в плажната мода.  Като акцент върху красивата и женствена линия на бедрата могат да бъдат добавени миниатюрна , кокетна поличка или волани.

Не подминавайте и танкините. Идеята на модела е проста, но все пак- гениална. От удобна долна част- слипове, бикини, шорти, до горна част – мини потник или мини туника,  с добре моделирано бюстие. Ако искате да подчертаете линията на бедрата- изберете модел с активни принтове на долната част и локална разцветка на топа. Не случайно танкините са фаворити за поредна година. Доказал се в плажната мода, той е чудесен вариант за морската почивка.

Модни  бански за пищни дами можете да откриете в онлайн магазин Пипилота.

HTML код на статия

Автор: pupidrupi


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар