Онлайн магазин за часовници и маркови парфюми – Juel.bg

Скъпи приятели, бихме искали да Ви представим нашият онлайн магазин за часовници и маркови парфюми – Juel.bg.

Нашият екип се стреми да зарадва всеки клиент с любезно обслужване, бърза доставка и качествени артикули. Доволните клиенти са нашата най-голяма награда и радост!

В онлайн магазин Juel.bg ще откриете часовници на някой от най-продаваните и известни марки на пазара. Качество на достъпни цени това са часовници Q&Q. Мотото на компанията е Quality and Quantity.  За всички, които не биха искали да правят компромис с качеството за сметка на цената. Q&Q е японска марка, която използва механизми Miyota. През последните години разнообразието от модели, форми, цветове и използвани материали е огромно. Имат дори и дизайнерски модели, които са наистина атрактивни и интересни и не остават незабелязани.

По-висок клас часовници, които ще отриете при нас са часовници CASIO. За любителите на спорта предлагаме серията на Casio G-Shock – за господата и Baby- G – за дамите. Моделите са с висока водоустойчивост и издържат на удар и вибрация. Каишките са изработени от качествени полимерни материали.

За господата, които търсят стилен и класен аксесоар предлагаме серията Casio Edifice. Те имат елегантен дизайн, с корпус и верижка от висококачествена благородна стомана или каишка от естествена кожа.

Дамите могат да избират между класически дизайн с изчистена визия и пъстри цветни модели, подходящи за лятото и за уикендите. Каишките са полимер, кожа или метал. За вечерни събития или за официални поводи при нас ще откриете елегантни дамски часовници, декорирани с нежни кристалчета, които придават допълнителна класа и блясък.

От скоро на Българският пазар се предлагат и часовниците Sekonda. Номер 1 по продажби в Англия. Интересни модели, качествена изработка и достъпни цени. Зареждаме директно от официалният дистрибутор за страната.

При нас ще откриете и любими маркови парфюми на световни дизайнери. Разгледайте асортимента на повече от 50 парфюмерийни гиганта, сред които Versace, Bvlgari, Armani, Tom Ford, Hugo Boss, Givenchy, Boucheron, Guerlain, Dolce&Gabbana и още много други любими марки. За да бъде изцяло завършен ежедневния или вечерен тоалет, остава последната щриха и това е подходящото ухание. Разгледайте колекцията ни от аромати, подходящи за всеки вкус и повод. От леки и ефирни летни парфюми с плодови и флорални нотки, до вечерни ориенталски, интензивни парфюми, които печелят комплименти и не остават незабелязани. Сред някои от най-харесваните парфюми са Dupont Passenger for Men ; Versace Yellow Diamond ; Boss In Motion ; Christian Dior Homme; Dior J’Adore, Boucheron Quatre, Mont Blanc Explorer, Paco Rabanne Pure XS Night и други. Предлагаме и подаръчни комплекти на най-харесваните аромати. Перфектния подарък за любим човекк.

Изберете нов луксозен аромат или завършете своята визия със стилен ръчен часовник! Купете за себе си или за подарък на приятел. За специален повод или за всеки ден.

 

HTML код на статия

Автор: juel.bg


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Онлайн магазин за часовници и маркови парфюми - Juel.bg, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар