Модерни цветове на обувките за 2021 и перфектното облекло за всеки чифт

Искате ли да създадете наистина ярки и хармонични стилове? Тогава е време да оставите настрана любимите си черни балетки и да разгледате отблизо чифт цветни обувки. Да, черното подхожда на всяко облекло, но е трудно да бъдеш оригинален в него. Нека рестартираме малко стила ви тази пролет и да пробваме обувки в необичаен нюанс. Какво ще кажете за червени обувки? А златните? Или в зелено?

В настоящата статия сме ви подбрали няколко  интересни варианта, които ще бъдат много актуални тази пролет и лято. Няма значение какво ще изберете. Основното нещо е да разберете с какви цветове дрехи най-добре се комбинират такива обувки и да се чувствате комфортно в създадения ансамбъл.

Ето няколко прости идеи за всеки цвят обувки. Сигурни сме, че те ще ви се сторят толкова естествени и удобни, колкото всяко облекло с чифт черни балетки.

Какво да носите с червени обувки?

Такива обувки винаги изглеждат ярки и следователно привличат вниманието и се превръщат в доминиращ детайл от създадения образ. Ето защо, ако целта ви е да привлечете вниманието на другите към краката и глезените си, помислете, че вече сте го постигнали.

Идеално е да изберете тоалет от цветове, близки до червеното. Например, розово или оранжево. Те малко ще “успокоят” крещящия нюанс на обувките, но все пак ще останат само фоновите детайли на ансамбъла. Синьото и сивото също се съчетават със страстния цвят.

С какво да носите оранжеви обувки

Цветът, допълващ оранжевия, е син. Тоест, именно тази комбинация ще подобри всеки от тези цветове. Затова носенето на сини дънки и светлосиня риза под оранжевите ви обувки ще ви накара да изглеждате невероятно. За да разширите наличната палитра, изберете топли нюанси. Добре си пасват с оранжевото. Опитайте жълти и топло кафяви дрехи.

 

 

Какво да носите с жълти обувки

Съгласете се, тези обувки изглеждат много смешно. Затова вземете предвид този факт, когато създавате нов образ. А също и фактът, че никакви дрехи не могат да укротят яркостта на жълтото. Ето защо обувките изглеждат фантастично, особено когато са съчетани с обикновен монохромен тоалет. Жълтите обувки моментално се превръщат в ключов детайл, който придава шик и смелост на изображението. Слънчевият цвят се съчетава добре с всички нюанси на синьото. Между другото, комбинацията на жълто със зелено е модерна сега, така че не забравяйте да я изпробвате.

HTML код на статия

Автор: procreator


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар