Опънати тавани с фотопечат и стенни панели

Ремонтът на старият таван може да струва твърде много пари и усилия. В такъв случай може да помислите за декоративен таван, за да прикриете несъвършенствата на стария. Все по-популярно решение декорация и реновиране на тавана е технологията “опънат таван”. Той е много по-лек от гипсокартона. Освен това позволява по-бърза инсталация. Таванът от PVC платно е алтернатива, която си струва да се обмисли.

Опънатите тавани с фотопечат и стенните панели, които предлагаме ние, екипът на Пластер Арт, могат да бъдат истински грабващ вниманието интериорен дизайн и основен стилистичен център. Това е идеалният начин да добавите „липсващ“ декоративен елемент към вашия интериор. Арт таваните са добър пример за хармонично съчетание на традиционни стенописи и най-модерни технологии.

Технологично казано, изкуствен опънат таван означава таван с предварително избрано изображение, приложено върху него, използвайки дигитална технологията за печат. Самият таван може да бъде матов, сатенен, лъскав или полупрозрачен, бял или от всякакъв цвят в зависимост от вашите лични предпочитания и стила на интериорния дизайн. Вижте нашите реализирани проекти тук.

Съвременните технологии (UV-печат) предлагат възможност за отпечатване на изображения не само върху платно с бял нюанс, но и върху всякакви цветни платна, като се избягва цветното изкривяване на самото изображение.

Нашите тавани за фотопечат се правят само по индивидуални поръчки. Ние вземаме под внимание всички искания и естетическите предпочитания на клиента. Преди да направите окончателно решение за това как да изглежда Вашият нов таван, силно препоръчваме да поръчате пълноцветен пробен печат, т.е. малка проба с цветове, предлагаща пълна картина на интензивността на цвета и качеството на печат. Нашите клиенти могат да получат предварителна цветна проба в допълнение към проекта. Така по-добре можете да вземете решение за цвета и дизайна на новия си таван.

Освен това, ние предлагаме няколко различни модела платно за опънат таван в различни цветове, за да помогнем да създадете идеалния си вид и усещане за обновения интериор. Опцията с висок гланц, е чудесен избор за ниски тавани, за да създадете илюзия за повече пространство с по-елегантен външен вид. Ние предлагаме безброй цветни варианти, освен персонализирани отпечатан дизайни на опънати тавани, които създават неограничени възможности.

Независимо дали изпитвате страст към интериорната декорация, не е трудно да си представите вашият нов таван, който може да бъде върхът във всяка стая с правилния дизайн. Можете да го включите в съществуващите си интериорни декорации, да го използвате като основа за нещо ново или просто да се отървете от старият таван с пукнатини и неравности.

HTML код на статия

Автор: kolevvp


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар