Оригинални идеи за подарък на мъж

Като всеки друг, и мъжете обичат да получават подаръци, независимо дали поводът е личен празник, или пък Коледа, Нова година, а и какъвто и да е друг празник. Този избор винаги е бил труден за дамите, а и за всички близки, които искат да купят оригинален подарък за мъж.

Истината е, че хората около нас често имат всичко, което би могло да бъде получено като подарък. По тази причина често се стига до подаряването на едни и същи, а понякога и твърде банални подаръци. Ако и на вас ви е писнало да получавате стандартните и добре познати на всички ни подаръци, независимо от повода, то следващите редове са точно за вас.
Тук събираме на едно място няколко атрактивни идеи, с които да направите екстремен подарък, с който със сигурност ще оставите трайно впечатление у получателя му. Вижте кои са най-атрактивните ваучери за подарък.

Подари скок с парашут с гарантирано екстремно изживяване

С този специален подарък бихте могли да подарите търсената доза адреналин за мъжете, които са любители на приключенията. Скачането с парашут може да бъде определено като едно от най-екстремните изживявания. За да се гарантира безопасността на скачащия, полетът се осъществява в с лицензиран инструктор. Той помага в процеса по управлението на парашута и спомага за по-доброто изживяване във въздуха.

Разбира се, за да направите такъв подарък, е важно да съобразите хобитата на мъжа и неговите нагласи спрямо подобни изживявания. Тези фактори са определящи при избора такъв подарък.

Бънджи скокът е не по-малко атрактивен подарък

Скачането с бънджи гарантира екстремно изживяване за най-големите смелчаци. Подаръкът е подходящ както за приключенци, искащи да се насладят на подобно изживяване за първи път, така и за тези, които искат да полетят към “лицето на страха” за пореден път.
За да бъдете сигурни, че ваучер за подарък скок с бънджи ще бъде наистина вълнуващ за получателя си, уверете се, че човекът, за когото е предназначен, е любител на екстремните преживявания.

Подари преход с моторна шейна за любителите на зимни приключения

Настоящият сезон предлага възможност за още едно екстремно преживяване – преход с моторна шейна по недостъпните пътеки в планината. Моторните шейни са проходими машини, изискващи наличието на голяма снежна покривка, което налага провеждането им в зимните курорти у нас и то точно в тези месеци.
Ако вашият любим човек има повод за празник в зимния период от годината, не се колебайте да му подарите незабравимо снежно приключение, закупувайки му ваучер за преход с моторна шейна.

Пилотиране на боен самолет

Ако мъжът, за когото искате да направите оригинален подарък, демонстрира засилен интерес към авиацията – не се колебайте да му дадете шанса да пилотира боен самолет. С покупката на ваучер за пилотиране на симулатор – изтребител имате възможност да направите атрактивен подарък за мъж на всякаква възраст.

Подарете на своя съпруг, приятел или близък човек емоцията около изживяването на напълно реалистична военна мисия. Пилотирането на боен самолет обикновено става в присъствието на втори пилот. Той е професионалист в тази област и практически може да запознае ползвателя на ваучера с всичко, свързано с пилотирането на бойна летателна машина тип изтребител.

HTML код на статия

Автор: vencislava.hristova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар