James Nicholson – бранд с перфектна репутация за спортни стоки и рекламни тениски

James and Nicholson е текстилен бранд, който е специализиран в масовото производство на дрехи, характеризиращи се с отлично качество. Те са част от немският концерн Daiber, за който се знае, че има над 100 години опит в текстилната индустрия. Основният фокус на бранда спада към ежедневното облекло, но компанията има и доказан успех в изработването на спортно облекло за всякакви спортове – футбол, колоездене, трекинг, зимни спортове, бягане и други.

 

James Nicholson – гарантирано качество със сертификати и доволни потребители

 

Независимо дали търсите тениски, суичъри или пике блузи, то James & Nicholson е бранд, който може да ви гарантира за качеството на всеки продукт, който закупите. Освен, че компанията предлага всичко от дрехи за ежедневието до функционални спортни облекла за всеки спорт, то и работното облекло е част от успешния бизнес модел на компанията.

Предпазното облекло е важно в много индустрии и именно то трябва да отговаря на най-високите стандарти. В случая, всички продукти на фирмата отговарят на Европейски стандарт EN471. Може да обобщим, че за James Nicholson България е малък пазар, но с времето много български организации започнаха да използват предлаганото от тях работно облекло.

Тук е момента да споменем, че това се дължи на ексклузивния представител за България – N1adv, които освен, че предлагат над 30 цвята за отделните модели, допълнително уговарят доставките на специални размери като например XS за женските дрехи и 5XL за мъжете.

Освен това Номер Едно АДВ като официален вносител на марката, спомагат и за брандирането на рекламния текстил, към който имат интерес все повече фирми в България.

James and Nicholson – какви продукти предлага компанията в България

Както вече споменахме, бранда има огромна гама от хиляди продукти, заедно с техните вариации, но важното е, че изключително голям процент от всички разновидности присъстват на българския пазар.

Независимо дали търсите james nicholson якета или тениска на изгодна като за james nicholson цена, то почти сигурно ще намерите желаните от вас артикули с перфектно качество и топ цена.

Освен всички стандартни текстилни изработки, James Nicholson имат и изключително широка гама от продукти за деца. Това гарантира, че без значение от сезона, вие ще намерите подходящия продукт на бранда за всяка ситуация или събитие.

Myrtle Beach – дъщерния летен бранд

За да разшири диапазона от предлагани продукти, James and Nicholson придобиват преди много години и бранда Myrtle Beach. Тази текстилна марка е специализирана в изработката на ежедневни и спортни шапки, кърпи и шалове.

Това е един от малкото брандове на пазара, който е специализиран нишово в предлагането на шапки за всякакви случаи и поводи. Предимство е, че всеки продукт от портфолиото на Myrtle Beach може да бъде персонализиран.

В случай, че имате интерес към закупуването на продукти от тези две компании, най-разумното решение е да се свържете с основният им представител за България – N1adv, които са рекламна агенция, занимаваща се още и с внос на рекламни материали и рекламни сувенири на едро.

HTML код на статия

Автор: vencislava.hristova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар