Покана за Стройко от Евростил

Най-важното в тази статия:

  1. Представяне на нови материали от акрилни плоскости при изработка на кухни  на щанд 206 в НДК.
  2. Безплатна изработка на проект и специално внимание към вашите идеи за обзавеждане от Евростил.
  3. 8% отстъпка за мебели и обзавеждане до 31 януари 2010г. и 15% отстъпка за мостри.

Стройко е търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане. Провежда се два пъти годишно – в края на месеците март и октомври. Есенното издание на Стройко тази година ще се проведе от 14 до 20 октомври 2009 г. в НДК в София. Излаганите продукти и услуги обхващат широк спектър – от проучване и проектиране до детайли от интериора. Изложението е отворено за посетители от 10.00 до 19.00 часа. Вход свободен.

Ние от фирма Евростил любезно Ви каним да посетите нашия щанд за обзавеждане на изложението “Стройко”. Намира се на втория етаж на НДК, щанд номер 206.

206x200

Ще бъдат изложени две кухни една в ретро стил с вратички от фурнирован МДФ с цвят орех. Другата ще бъде модерна кухня от ламинат, цвят венге, с клапи от МДФ, боя гланц и с алуминиеви врати,  с цветни стъкла (лакобел).

За всички любознателните и обичащи модерния дизайн посетители, ще представлява интерес да се запознаят с всичките нови материали за изработка на кухни от акрилни плоскости, които ще бъдат представени. На щанда ще има дизайнери, които на място ще изработват проекти за кухни и други мебели. Гарантираме Ви специално отношение и внимание към вашите идеи за обзавеждане.

За да се запознаете отблизо с продуктите на Евростил, ще представим на нашият щанд тапициран разтегателен кухненски ъгъл с ракла, както и мостра на разтегателни кухненски маси и кухненски  столове.

Ще представим също и тапицирана спалня с две нощни шкафчета и  гардероб с плъзгащи врати, както  и тапицирана ракла.

Не сме збравили и меката мебел, ще бъде  представена с разтегателна лежанка  с ракла  и  троен разтегателен диван.

Всички договори, които се сключат на изложението ще бъдат с 8 % отстъпка, а мострите ще се продават с 15% отстъпка и доставка след завършване на изложението. Отстъпката важи до 31 януари 2010 г.

8percx200Евростил има дългогодишен опит в дизайнерското проектиране, разработване и производство на мебели.  Ние разполагаме с млад и амбициозен състав от творчески мотивирани специалисти с новаторски идеи. Ако желае, клиентът може активно да участва в проектирането на обзавеждането. Качеството на нашите мебели е гарантирано, защото материалите, които влагаме са на изключително високо ниво.

Можете да разгледате нашите продукти в сайта evrostil.com.

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас:

Производство и мострен офис
гр. София 1271, бул. “Рожен” 41 Д
тел.: 02/838 12 00
e-mail: evrostil_mebeli@abv.bg

Мострен офис-София бул. Тотлебен 67
понеделник -петък 09-19 ч. събота 09-16 ч.
тел.: 02/953 42 03
e-mail: evrostil_beko@abv.bg

Евростил – проектираме и изработваме вашите идеи!

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Покана за Стройко от Евростил, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар