Любимите ми книги. Лична страница на Атанас Коларов

Това са няколко книжлета, които са ми променили живота завинаги. Като четем за извънземни цивилизации обикновено жанрът е фантастика. При поредицата “Колелото на съдбата” Колелото на Съдбата - книга Іна Елисавета Логинова нещата са по-други. Това, за които пише тя си е ЖИВА ИСТИНА. Видях тези хора, които участват в списването на тези няколко книжки. Имам пълно основание да им вярвам! Колкото до започнатото велико дело в Царичина аз разбрах недвусмислено, че човечеството още не е готово да приеме и правилно да проумее съдържанието на едно такова откритие, каквото ни чака в Царичина.
Другата невероятна книжка е на един откривател. Наплют и забравен. Казва се Стефан Найденов. Този човек е като генератор на идеи. Знае как да намали загубите от енергопреноса на електричество, как да възстановим озоновия слой на планетата, как България може да стане по-богата от всички петролни държави взети заедно (ще го разберат само онези, които могат да четат между редовете). И вместо да го поканят да ползват знанията и таланта му, 26 академици от БАН го обявиха набързо за “следващия Остап Бендер”! И човекът, естествено, се обиди, дръпна се, не желае дори да си спомня за тези времена.
Важна за мен е поредицата от 5 книги за новозагорката Славка Севрюкова от Христо Нанев. Славка е пророчица с ранг, по-висок от този на баба Ванга. Била е в състояние да гледа миналото и да предсказва бъдещето така, както и баба Ванга го е правила – тактично и с лекота. Но, уменията й не свършвали с това. Слава Севрюкова е умеела да се пренася с всичките си човешки сетива в коя да е точка на вселената и да предава всичко, което вижда и усеща. Има много интересни предсказания за бъдещето на света. На нашата планета предстои да се извършат сериозни геофизични промени. “Не мислете, че там където стъпвате ще е все земя. Предстоят промени в масивите изграждащи геопланетарната кора. Стихиите ще ни изненадат и по-рано, отколкото се очаква.” В частност за България и българския народ пророчицата споделя: “България ще я спаси не толкова възстановената икономика, колкото възвърнатата духовност. Трябва да се стремим да бъдем център на Светлината. В тежкия период ще ни помогнат носителите на феноменални способности. Единствено Духовността ще ни възроди…. Ще настане чудо през ХХІ век в нашата страна. Кармата ни най-сетне ще свърши. Предстои да станем като Швейцария, та и повече…. И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане през 2017-2018 година.”
Самият автор на поредицата книги за Слава Севрюкова Христо Нанев също има невероятни качества да сканира човешкото тяло, да вижда невидимото за нас, да прави регресия за преглед на минали животи и решаване на проблеми от психосоматичен характер с този метод.

HTML код на статия

Автор: Атанас


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар