Практични и оригинални съвети за изграждането на перфектния профил в сайт за запознанства

Имате намерение да зарежете самотата и да намерите любовта? Браво на вас – само така! Взели сте най-накрая решението да се регистрирате в онлайн сайт за запознанства, за да намерите своята половинка? Е, това е страхотно, а решението ви е за поощрение! Ние също го подкрепяме, защото сме напълно убедени, че онлайн страниците за запознанства са страхотна алтернатива да намерите своя човек въпреки огромната ви липса на свободно време и върпеки динамичния начин на живот, който водите. За да постигнете обаче максимален успех, ви предлагаме нашите практични и оригинални съвети за изграждането на перфектен профил в сайт за запознанства. Имайте на предвид, че профилът ви в тези сайтове е вашето лице, което половинката ви ще види на първата среща, вашата визитна картичка на бизнес конференция, вашите думи, с които захващате разговор. Ето на какво да обърнете особено внимание и върху какво да поставите акцентите в представянето си.

Внимателно подберете профилната си снимка
Никога не слагайте прекалено предизвикателна снимка в личния си профил в сайт за онлайн запознанства. Такъв подход, със сигурност, няма да говори добре за вас, а освен това и няма да ви приемат на сериозно. Старайте се да намерите изображение, на което изглеждате достатъчно добре и сте усмихнати. Никой не обича намръщени лица, нали така? Последно, но не по важност, избягвайте общи снимки, защото би била сконфузна ситуация да си харесате мъж, който да твърди, че също ви е харесал, но, всъщност, да се окаже, че си пада по приятелката отляво на вас.

Не разкривайте всичко за себе си
Профилите с пълна и подробна информация набират най-висок рейтинг, но, от друга разкриването на всичко за вас в интернет не е най-удачният подход в изграждането на профил за сайт за онлайн запознанства. Оставете нещо за изненада, за да държите човека срещу себе си в напрежение и да поддържате интереса му. Никога не е излишно да скриете по някой коз за себе си – като например, някое страхотно умение (готвите перфектно), уникален интелект (тайно пишете поезия) или нещо подобно.

Следвайте правилото „Не казвайте, а доказвайте“
Според това правило, не е удачно да кажете, че сте красива, успяла в кариерата си и със страхотно чувство за хумор госпожица, която търси своя кавалер. По-добрият вариант на подобно описание е да качите снимка, на която изглеждате ослепително, а не да показвате високо самочувствие, от което по-скромните мъже да се изплашат, да изброите сферите, в които сте обвързани професионално, вместо да твърдите нещо, което само шефът ви може да потвърди (че сте страхотен професионалист), а също така и да пуснете някоя шега, за да се изявите и като човек с чувство за хумор. Прекалено много епитети не е на добре, а освен това за някои хора те са знак за високомерност.

Следвайте тези изключително простички насоки и ще видите, че и вашият профил в любимия ви сайт за запознанства ще постигне максимален рейтинг още с първото ви логване, след като си направите официална регистрация!

HTML код на статия

Автор: Vandal


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар