Газов инжекцион Пловдив – ценообразуване

Газов инжекцион цени Пловдив сравнени с тези в страната, може да се каже са доста удачни и не скъпо струващи. Все повече газовите инжекциони за директно впръскване се наложиха на пазара, както монтажа им, така и закупуването на автомобили с фабрични газови уредби. Все още твърде малко производители на автомобили залагат на производството на газови инжекциони и са малко моделите, от които може да се избира, Затова по-разпространения и не дотам скъпо струващ вариант си остава конвертирането на автомобила, за работа на пропан-бутан. Практиката на този метод се оказа съвместима с доста съвременни автомобили и широката гама, за избор предоставена от производителите на газови инжекциони е голяма. Утвърдени инжекциони за директно впръскване и монтажа им на четири цилиндрови, шест цилиндрови или от есем цилиндъра нагоре на двигателя, са марките – BARDOLINI, LOVATO, TOMASETTO, STARGAS, MIMGAS и други.

Цените на инжекционните газови уредби са по-високи от тези на конвенционалните. Поради тази причина все още много хора ги предпочитат, но те дават повече дефекти и не работят оптимално. Ако сравним газов инжекцион цени Пловдив на конвенционални газови уредби и такива, които са инжекциони, ще установим че разликата между тях варира в рамките на 300 до 500 лева. Ако сравним цифрите в сервизите в страната ще установим почти същите суми. Нека обаче да видим, защо е по-добре да се монтира газов инжекцион на автомобила, ако е възможно, наместо конвенционална уредба.

  1. Прецизност на работа – рисковете, които съществуват за повреда на двигателя са сведени до минимум. При конвенционалните уредби тези рискове са значително по-високи, заради не добрият контрол;
  2. Запазване характеристиките на работа на автомобила – когато контрола на цикъла на горивната смес и изгарянето й е пълен, освен че се намалява опасността, се запазват и характеристиките на автомобила. Става въпрос за динамика, мощност, бързина на запалване и стартиране.
  3. Изгаряне на горивната смес – при газовите инжекциони електронната система за контрол е толкова прецизирана, че сместа на горивната смес е оптимална с наличния въздух. Получаването на една такава хомогенна смес, неминуемо спомага по-доброто изгаряне на горивната смес. Така няма натлачване по колекторите, свещите, дюзите и другите части на системата и горивото е максимално усвоено.

Когато решите да си монтирате газов инжекцион на изплащане, например в Пловдив, и тези в останалата част от страната нямат голяма разлика. Важното в случая е качеството на монтажа и професионалния опит на сервизните техници. Добре е да сте информирани и за гаранционния период на монтажа – в рамките на пет години е нормалния му срок, по-кратките срокове са подозрителни. След гаранционното обслужване също е фактор за решението ви, къде ще си монтирате газов инжекцион. Несъмнено ползите от монтажа на газов инжекцион цени Пловдив са много, както и за автомобила, така и за водача му.

HTML код на статия

Автор: Avtobot.bg


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар