Кои са основните предимства на тестерите, пред обикновените маркови парфюми?

Когато чуем думата „тестер“ много хора извръщат глави и вярват, че  това е продукт второ качество. Ако се замислим обаче, не можем да купим някакъв козметичен продукт, без да го пробваме. Така е и с парфюмните тестери. От няколко години насам употребата им извън дрогериите стана доста популярна, а много хора започнаха да ги предпочитат пред оригиналните флакони. Каква е причината и защо продължават да набират все по-голяма популярност ? Прочетете статията, за да разберете най-големите им предимства.

Първо нека да развенчаем един мит относно тестера. Той в никакъв случай не е продукт второ качество, не е фалшив или пък най-малкото е с по-лош състав. Напротив. Всеки бранд инвестира двойно повече пари в създаването на качествени тестери, като именно в тях наслагват повече ароматни масла и екстракти, в сравнение с оригиналните парфюми. Каква е идеята? Да се влюбиш в парфюма още с първото пробване. Конкуренцията в парфюмерийната идустрия е голяма и всеки доказал се бранд иска неговия парфюм да се отличи от останалите и да бъде закупен. Това става именно, чрез тестерите. Затова другия път не се учудвайте ако ароматът от тестера ухае в пъти по-дълго и наситено от обикновения парфюм.

Друго водещо предимство е тяхната цена. Тук вече едва ли ще ви изненадаме ако ви кажем, че тестерите излизат доста по-евтино от марковите парфюми. Това е така, защото количеството при тестера е по-малко, въпреки, че обикновено то издържа доста и ароматът не изветря лесно. По този начин излиза, че покупката на тестер излиза доста по-разумна и добра, отколкото оригиналния парфюм. Чрез тестера успявате да държите в ръцете си качествен парфюм, при това закупен на доста по-приемлива цена.

Кога обаче не трябва да купуваме тестери?

Изброените по-горе предимства на тестера са безспорни, но нека да не забравяме, че когато го купуваме, той не идва в целия си блясък до нас. Опаковката много често липсва, както и капачките на флаконите. Външния вид не променя неговото съдържание и качества, но ако избираме парфюм за подарък е по-добре да закупим оригинала. В противен случай отсрещният човек бързо може да се разочарова и да се почувства недооценен.

Тестерите са идеален подарък за нас самите, защото лесно пренебрегваме външния дизайн и вид, за сметка на най-важното- хубавия, дълготраен аромат.

HTML код на статия

Автор: testeri


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар