Търся работа – Аз съм Откритието!

Всеки човек поне веднъж в живота си е бил изправян пред някоя от следните ситуации:

  1. Нямате работа и искате да намерите такава.
  2. Или пък имате, но не сте доволни от настоящия си работодател. Искате да продължите да упражнявате професията си на ново място с по-добри условия и колеги.
  3. Или пък искате да смените изцяло попрището си и търсите своя начален старт. Имате нужда от компания, в която можете да научите нови неща, да се развивате и в същото време да се чувствате спокойни.

Така, често попадате в порочния кръг:

Искате да откриете своята нова работа, но не знаете от къде да започнете?

Прекарвате часове разглеждайки обяви за работа, в търсене на подходяща длъжност?

Кандидатствате и чакате да получите обаждане за интервю? В голяма част от случаите, това обаждане така и не пристига.

А дори да пристигне, често условията на работа далеч не отговарят на очакванията Ви.

Оставете всичко това в миналото. Вече можете лесно и бързо да започнете нова работа като… оставите тя сама да Ви намери.  Направете го с помощта на CVJOBS.BG, сайт за работа от ново поколение.  Ето какво трябва да знаете за него, ако в момента търсите работа.

Какво представлява CVJOBS.BG?

Може би сте запознати как работят сайтовете, публикуващи обяви за работа. Правите си регистрация и в търсачката попълвате данните за работата, която търсите. Търсачката Ви изважда всички обяви, отговарящи на търсенето Ви. Когато някоя обява Ви хареса, можете да кандидатствате за нея като попълните въпросник и изпратите CV. След това остава да чакате обаждане и покана за интервю.

Със CVJOBS.BG ще си спестите часовете, прекарани в отсяване на подходящите обяви. Платформата е лесен и бърз начин да обявите, че търсите работа, както и да бъдете намерени от най – подходящия работодател.

В CVJOBS.BG трябва само да се регистрирате, да попълните въпросника на сайта. Така, работодателите, регистрирани в CVJOBS.BG ще могат да Ви открият като потенциален кандидат, използвайки зададените от ВАС критерии. Без повече часове прекарани в преглеждане на обяви. Без повече интервюта, след които оставате недоволни.

Подходящ ли е сайта за мен?

Ако се чудите дали CVJOBS.BG е Вашето място за търсене на работа, отговорете си на следните въпроси:

  • Търся ли работа?
  • Искам ли да открия нов работодател?
  • Искам ли да сменя областта си на дейност?
  • Искам ли да намеря нова работа без да отделям часове в търсене на подходящата обява и работодател?

Ако отговорите на всички тези въпроси са ДА, то направете още сега своята регистрация в CVJOBS.BG. Единственото условие е да имате навършени 18 години.

Как работи CVJOBS.BG?

Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате в сайта и да попълните въпросника за кандидати. Това е!

След като вече имате регистрация, всеки работодател, който отговаря на зададените от Вас критерии ще може да види Вашия профил и да Ви покани на интервю. Така Ви спестяваме времето за търсене и кандидатстване по желаните обяви.

Когато някой работодател иска да Ви покани на интервю, той ви изпраща поканата, заедно с дата, час и място, на което ще се проведе срещата. В този случай имате право да приемете или откажете поканата. Добре е преди това да проверите работодателя. Ако решите, можете да откажете поканата. Ако решите да я приемете, ще Ви очакват на посочената дата и час за интервю. Бързо и лесно!

Колко ще ми струва?

Услугата е напълно БЕЗПЛАТНА за хора търсещи работа.

Какво се случва, когато намеря работа?

Ако получите покана за интервю и откриете мечтаната работа, можете да деактивирате профила си в CVJOBS.BG. Така, данните Ви ще се запазят в платформата, но няма да бъдат видими за други потребители. Тази опция е възможна, за да не получавате покани за интервю от други работодатели.

Ако след време решите да прекратите взаимоотношенията си с работодателя, можете отново да направите профила си активен, за да покажете на потенциалните работодатели, че отново търсите работа.

Търсенето на подходяща работа може да се окаже истинско предизвикателство, което да отнеме време и нерви. Спестете си ги като се доверите на CVJOBS.BG, новата платформа, която прави намирането на работа лесно като детска игра.

HTML код на статия

Автор: cvjobs


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар