Завеси и пердета за освежаване на стаите в дома

Всеки дом се нуждае от последни щрихи, след ремонт или освежаване на стаите. Много често това, от което се нуждаете, са качествени завеси и пердета. Освен че са много функционални, те ще създадат изцяло нов облик на стаята. Този детайл ще бъде истинско бижу във вашия дом, а благодарение на качествените завеси и пердета от City home decor, те ще ви радват дълги години, правейки дома ви приветлив и уютен.

Какво предлагаме от City home decor

В каталога на City home decor ще откриете разнообразни модели завеси и пердета, щори, дамаски и корнизи. Благодарение на разнообразните модели и висококачествените материали, с които работим, ние ви предлагаме страхотни продукти, които ще разкрасят дома или офиса ви. 

  1. Завеси и пердета – тези продукти ще защитят стаята от слънчева светлина през деня, а вечер ще ви осигурят перфектно място за почивка и релакс. От City home decor предлагаме завеси и пердета, изработени от висококачествени платове, като ние гарантирантираме за тяхната здравина и безупречен вид. Богатата гама от цветове и модели ви позволява да изберете перфектния модел за вашия дом, който да се впише перфектно в интериора на стаята. Нашите завеси и пердета са изработени от много качествен текстил, който притежава сертификат за качество. Изискани и модерни или дизайни с меки цветове и флорални мотиви – в нашия каталог можете да намерите по нещо за всеки вкус.
  2. В нашия каталог също така можете да откриете разнообразие от корнизи, сред които:
  • Декоративни корнизи;
  • Корнизи от ковано желязо;
  • Моторизирани корнизи;
  • Огънати и овални алуминиеви корнизи;
  • Пластмасови корнизи;
  • Релсови алуминиеви корнизи.

Тези аксесоари са също толкова важни, колкото завесите и пердетата, тъй като се поставят на видно място във вашия дом. Избирайки интересен дизайн, можете да вкарате допълнително лукс и стил, в интериора да дома.

  1. Щори – те не натрупват прах, което означава, че въздухът в стаята ще бъде много по-чист, а самата повърхност може просто да се избърсва с влажна кърпа на всеки два месеца. Поради наличието на отделни ламели, въздухът няма да се застоява в помещението, а ще циркулира свободно. Щорите са много функционални и могат да се използват както през деня, така и през нощта. В същото време те са доста добра и бюджетна инвестиция. City home decor предлага разнообразни модели, които имат различен механизъм на работа и са направени от разнообразни материали, така че да можете да изберете най-добрата опция за вас.
  2. Дамаски – с помощта на качествените дамаски от City home decor, можете да вдъхнете нов живот на старите и износени мебели. Разнообразието от цветове и дизайни ще ви помогне да изберете идеалната дамаска, която ще се впише в интериора на всяка стая от дома ви.

Защо да изберете City home decor

City home decor ще ви помогне да създадете изцяло нов облик на вашия дом. Работим с висококачествени материали, които гарантират, че ще бъдете удовлетворени от изработката на нашите продукти. Дизайните ни са внимателно подбрани, така че да покрием нуждите на всеки с нашите завеси и пердета, дамаски, щори и корнизи. Предлагаме консултация с интериорен дизайнер, който ще отговори на всички ваши въпроси и ще ви помогне в избора на перфектните завеси и пердета. Разгледайте нашия каталог онлайн или посетете шоурума ни в град София. Ние ще ви помогнем да постигнете мечтания интериор лесно и достъпно.

HTML код на статия

Автор: n0nam3


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар