Абитуриентската рокля и след бала

След като истерията около абитуриентските балове постепенно започва да стихва, се повдигат някои интересни въпроси като например : какво ще се случи с нашата абитуриенска рокля? Да, балната рокля, която сме търсили дълго и която сме избрали с толкова вълнение, която ни е накарала да се почувстваме не просто красиви, а като истински принцеси. От друга страна, същата тази рокля, която ни носи толкова много емоции ще облечем само за една единствена вечер. Вечер, която отлита като миг… А може би все пак е възможно да намерим приложение за своята абитуриенска рокля и след  бала?

Един от възможните варианти е, ако искате да подходите практично  и да извлечете и максималното от своята бална рокля, да се ориентиратекъм шивач и да я преправите. Изборът е изцяло ваш: може да я превърнете в изчистен и стилен вечерен тоалет или  в рокля, която да обличате на партита, а в зависимост от модела на роклята – може да постигнете и още по-универсални приложения. И всичко, което ви трябва е въображение и добър шивач.

Ако изборът ви за бала е къса рокля, то това е вариант, при който с малко преправяне може да получите страхотен и секси тоалет за вечерните партита, които ви предстоят след абитуриентската нощ.

При балните рокли, които са от две части – корсет и пола – корсетът може и да влезе в употреба в облеклото ви.  В зависимост от типа и модела може да постигнете интересни съчетания : може да комбинирате корсетът с официален панталон или с права пола до коленете, друт вариант, който е и много актуален напоследък, е и комбинацията от риза и корсет. За да постигнете наистина добър ефект, внимателно съчетавяйте материите.

Ако сте избрали рокля, следваща класическа линия и кройка, в елегантен и женствен стил, без излишна натруфеност, може да запазите роклята в нейния оригинален вид.  Подобна рокля витаги е подходяща за много официални вечери или коктейли; може да я облечете на сватба или по друг официален повод.

Стигнахме до така любимите на голяма част от абитуриентките „принцески рокли”. Да, с подобна рокля може наистина да се чувствате като истинска принцеса, но тя определено не би намерила приложение след бала ви. Разбира се, решението да сте непрактични във вашата абитуриентска вечер е напълно оправдано и ако това е роклята, за която мечтаете, то тогава си заслужава. От друга страна, подобна рокля може да облечете например на някое детско парти, на което ще бъдете прекрасната принцеса или на бал с маски :- ) .Защо не?

 

HTML код на статия

Автор: invitro


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар