Любимите ви турски сериали

Все по-често ставаме свидетели за многобройните почитатели на турските сериали. С всеки изминал сериал те стават повече и повече. Интересно е обаче, че има много хора които гледат турски сериали, а всъщност те ги оплюват и отричат. Тук започвам да си задавам въпросът защо?

Може би се срамуват да си признаят, че гледат турски сериали макар, че лично мое мнение е, че няма нищо срамно в това човек да гледа турски сериал. В много случаи те са много образователни и поучителни.

Сигурно ще се запитате с какво точно могат да ни бъдат полезни точно пък турските сериали. Понеже повечето хора са скептични и гледат негативно и с подозрение като стане дума за турски сериал.

Като за начало те могат да ни научат на уважение към близките ни. Да обичаме семейството ни, да бъдем честни и да не ги нараняваме с действията си.

Вярно е, че в някои от турските сериали са застъпени по-патриархални взаимоотношения, но като цяло повечето турски сериали са съвременни. За да обоснова казаното до тук ще дам нагледни примери с актуални турски сериали. Един от най-успешните сериали е Листопад. Неоспорим факт е, че той се превърна в любим турски сериал на малки и големи. И много хора чакат с нетърпение завръщането на любимия им сериал в ефира на любимата им национална телевизия. Но до тогава има още доста време.

Друг любим сериал, който ще помним дълго време е наскоро излъчваният турски сериал Забраненият плод. Той стана любим на хиляди хора. Актьорите бяха много добри. Изиграха ролите си блестящо. Талантът им изпъкна още с първите излъчени серии от Забраненият плод.

Сега ще насоча вниманието ви към един нов турски сериал, който се излъчва в момента. Той е със съвсем различен сюжет, но лично на мен ми е доста интересен. Не натоварващ сюжет, млади и талантливи актьори и много приятна мелодия…. Сега най-вероятно се питате кой пък ще е този турски сериал? Е аз ви отговарям – това е турският сериал Малки Тайни. Той се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа в ефира на bTV. В него се разказва за група младежи израснали в богаташките квартали на Истанбул. Как ще се развият техните отношения, ще има ли много лъжи и интриги ще разберете само ако гледате сериалът.

Но пък от друга страна сега е лято и всеки прекарва свободното си време навън с приятели и едва ли им е до турски сериали. Затова ние сме насреща. Сега може да гледате любимите си турски онлайн сериали само в нашият сайт Сериали.com. А турският сериал Малки тайни може да гледате и от сайтът Малкитайни.com

http://www.bubole4ka.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HTML код на статия

Автор: w1ck3dgam3


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар