Пепеляшка в света на модата – новите стари аксесоари за коса

Ако искате да изгелждате перфектно, да имате завършен външен вид, да акцентирате върху имиджа си трябва просто да използвате аксесоар за коса. Панделките и диадемите вече се връщат на мода и са перфектни аксесоари за вашата коса.  Тези украшения модат да се съчетаят уникално с всякакъв вид тоалет за придаване на чувственост, свежест, стил и нежност на цялостното ви излъчване.

Спомням си, че когато бях малка обожавах да закичвам в косата си по някоя малка и симпатична панделка или да ходя със семпла черна диадема. Тази страст ми остана и до сега. С разликата, че вече умело успявам да ги съчетавам на работното си място, на вечеря с приятели и дори, когато просто си седя вкъщи.  Съществуват всякакви вариации от различни платове, купища цветове и разновидности,  с които може да си позволите нужната доза уникалност и оригиналност, защото тези чаровни аксесоари са подходящи за всякакъв стил – спортен, спортно-елегантен и чисто елегантен.

Панделките и дидадемите са онези, почти забравени от големите хора, аксесоари, защото те са залегнали в съзнанието на повечето хора като символ на детството и детското. Това е истина, но и мит в същото време. Тези украшения са изключително подходящи за хора на изкувството, за хора, на които им е омръзнало да следват сивото ежедневие и да живеят и да се обличат по шаблон, да живеят по определени правила, за хора, които искат да бъдат различни, уникални. Огромното разнообразие от панделки и диадеми определено успява да придаде оригиналност. Срещат се всякакви цветове – бяло, черно, зелено, розово, лилаво, кафяво, сиво, жълто, оранжево, синьо.  Кадифе, дантела, тюл и сатен са едни от най-често срещаните платове за изработката на тези украшения. Има и различни вариации на мотиви – флорални, животински, райе, каре, точки. Диадените могат да бъдат изчистено, но могат да имат и панделка, която да ги краси, а панделките могат да бъдат с акцент от камъни или мъниста. И двата вида аксесоари са абсолютно влизащи в употреба във вашия всекидневен живот – на работното ви място, в училище, на среща, дори и на сватбения ви ден.

Диадемите и панделките са един от вечните аксесоари за коса, които останаха позабравени в предните две десетилетия, но сега се завръщат с пълна сила на модния пазар. Феерия от платове, цветове, мъниста и камъни е способна да задоволи всеки ваш моден каприз за всеки повод. Подарете си очарователно красива и завършена визия и бъдете уникални с тези прекрасни и свежи аксесоари за коса, защото именно те помагат за изграждането на цялостния ви имидж и за вашето прекрасно настроение.

HTML код на статия

Автор: Bass


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 3 гласа)
Пепеляшка в света на модата - новите стари аксесоари за коса, 6.0 out of 6 based on 3 ratings

Напиши коментар