Дървени хоризонтални щори

Дървените хоризонтални щори представляват луксозен вариант на класическите хоризонтални щори, давайки една естествената красота и топлина характерна за дървото във Вашия дом, офис или заведение. Тяхната елегантност, качество и майсторска изработка ги поставят на върха на слънцезащитните продукти, търсени от хора с високи изисквания за стил и красота.

Предлагат се няколко варианта на дървени хоризонтални щори. Едните са с дървени ламели с ширина 25 мм, а другите с ширина 50 мм, класическа и ретро система на задвижване, профилите и кордите са цветово съчетани с цвета на дървото. Стандартно горната греда е скрита от дървен корниз. Щорите се изработват по индивидуални размери, за да се впишат перфектно във вашия дом.

Дървените хоризонтални щори създават неповторим уют с естествения си произход. Цвета, тежестта и мириса, които носят са несравними в интериора на помещението.

Предпазват вътре като отразяват слънчевата светлина и топлината.

Регулират светлината чрез промяна ъгъла на хоризонтални ламели или чрез повдигане. Подходящи са за прозорци с правоъгълна форма. Има възможност за изработка на нестандартни форми с определени ограничения. Голямо разнообразие на цветовете.

Могат да бъдат монтирани на стената или тавана, на прозореца челно или в рамката до стъклото. Изработват се по размери на клиента с различни начини на управление и допълнителни укрепвания.

Могат да се изпълнят с ръчно или електроуправление, както и да се добави автоматика – контролери, датчици за осветеност и температура, и т.н.

Заповядайте в света на прекрасното ухание на дърво и меки тонове на дървените щори.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар