ВиК и ел услуги от Елвидом ООД – бързо, ефикасно, на ниски цени

Фирма “Eлвидом” ООД София предлага на бъдещите си и настоящи клиенти ВиК и електроуслуги с високо качество на атрактивни цени. Квалифицираните ни екипи имат над 20-годишен стаж в поддръжката и ремонта на ВиК инсталации и мрежи, денонощното отстраняване на ВиК аварии – откриване на течове, отпушване на тоалетни, ремонт и подмяна на спукани и запушени тръби. Нашите водопроводчици извършват и монтаж на гъвкави и меки връзки за мръсна и чиста вода, ремонти на стройки на тоалетни казанчета, монтиране на смесители за кухни и бани.

Компанията ни осигурява евтин и бърз монтаж на битови и промишлени водомери и топломери, подмяна на блокирали кранове на щрангове, смяна на чугунени, поцинковани, медни и полипропиленови тръби. Техниците ни се занимават и с изработка, монтаж и ремонт на хидрофорни системи и помпи, подмяна на пресостати, монтиране на поплавъци, смяна на фитинги.

Професионалното ВиК оборудване и техника на Елвидом спомага за бързото и лесно почистване на водопроводи и канализации, изкопи с багер, почистване и извозване на отпадъци след работа. Разполагаме и със съвременни методи за видео диагностика на ВиК инсталациите, както и извършаме абонаментно почистване на септични ями, тръбопроводи и ревизионни шахти.

Освен за ВиК услуги, можете да потърсите техниците на Елвидом и за следните ел. услуги: изграждане и ремонт на силови ел. инсталации, монтаж на автоматични предпазители, поправка и поддръжка на пожароизвестителни системи, системи за контрол на достъпа, видеодомофони, звънчеви инсталации. Електротехниците ни използват натрупаните си умения и при нужда от смяна на захранващи кабели, поставяне на осветление, монтиране на външно осветление, поправка и сервиз на домакински уреди.

Всички наши водопроводчици и електротехници разполагат с професионална квалификация и дългогодишен опит. Доказателство за качеството на извършваните от нас услуги са множеството референции от хилядите доволни клиенти на “Eлвидом” ООД София. Фирмата е оборудвана със собствена земекопна техника, техника за отпушване на канали чрез вода под налягане и вибропружини, хидравлични къртачи и чукове и всичко необходимо за професионалното изпълнение на задачите.

HTML код на статия

Автор: Plamen_1986


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
ВиК и ел услуги от Елвидом ООД - бързо, ефикасно, на ниски цени, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар