Скайп – предпочитания начин за комуникация с близките в чужбина

Skype се използва от над 300 милиона хора по света и до този момент се е доказал като лидер сред другите програми за комуникация. Skype е лесна за настройване и употреба като при това е безплатна, а същевременно идва с много голям набора от функции.

Skype е популярен с воденето на чат, но от скоро се забелязва и увеличение наразговорите и видеочата. Skype е лесен за употреба и всичко, което ви трябва за да се свържете с приятелите си са микрофон, тонколони и връзка с мрежата. Разговарянето с хора извън страната никога не е било така достъпно. Комуникациие между регистрираните в скайп са напълно безплатни, без значение колко минути са и именно тази възможност ги направи толкова известни. Програмата е толкова известна и ползвана понеже дава възможност на родителите да говорят със синовете и дъщерите си в чужбина, приятели да си говорят, а понякога да се водят и бизнес разговори като това не струва нищо и не натоварва финансите ви.

Чрез закупуването на специални сметки вие може да се свържете доста евтино със домашни телефони и GSM-и в другите държави, а офертите които скайп предлага ще допаднат и отговорят на желанията на всеки.

SkypeOut е екстра, която е перфектна за хора с близки в чужбина. Основното и предимство е това, че SkypeOut позволява да се обаждате на GSM-и или домашни телефони в чужбина и да се пращат смс-и на ниски цени. Например 1 минута разговор до САЩ ще ви коства четири стотинки, до Великобритания около 3,5 стотинки, а до Канада 5 стотинки.

Себестойността на кратките текстови съобщения също са доста ниски, като са около 13 – 17 стотинки. Общо взето skype предлага перфектни възможностти на символична цена.

Може да се закупуват кредити, с които да използвате допълнителните услуги, а опциите за заплащане са чрез всичките известни дебитни карти или по банков път.

Програмата предлага и възможността да имате и гласова поща и да оставяте гласови съобщения, като това е още една новост. С развиването на новите технологии може да използвате Скайп не само на своя персонален компютър, но и на GSM-а си. Видео-разговорите пък могат да се свържат към телевизор за по-добър образ.

Програмата Skype e феномен, който се разпространи из всички държави за миг и влиянието му все повече се увеличава не защото е без конкуренция, а защото заради качеството си бива избиран пред останалите такива софтуерни продукти.

HTML код на статия

Автор: dextersh


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

1 коментар по “Скайп – предпочитания начин за комуникация с близките в чужбина”

  1. dextersh каза:

    Здравейте.
    Аз съм автора на статията. Искам да помоля админа на сайта да премахне връзките от тази статия ако е възможно. Благодаря предварително. Поздрави.

Напиши коментар