50% отстъпка за курс по интернет маркетинг

До 30 октомври може да вземете ваучер за 50% отстъпка за онлайн курса по интернет маркетинг с име “Летящ старт в интернет маркетинга”. За да вземете своя ваучер влезте в тази страница: Летящ старт в интернет маркетинга от 31 октомври

Курсът се организира от Борил Богоев от webfaceconsult.com. Цената за курса през сайта webfaceconsult.com е с 20% отстъпка от стандартната цена, но до 30 октомври все още може да ползвате промо код за 50% отстъпка от цената на онлайн курса осигурен от сайта за SEO оптимизация ganbox.com.

Курсът е подходящ за начинаещи в интернет маркентига, разделен е на 15 части (модули) и включва всички най-важни действия свързани с популяризирането на един бизнес интернет сайт. Силната страна на курса е, че той е изцяло практически и може да очаквате реални резултати по популяризирането на вашия сайт още по време на действие на курса.

В страница http://webfaceconsult.com/blog/imjs-reloaded/ има много видео клипове с кратко представяне на всеки от модулите, от които можете предварително да се уверите в полезността на всеки от модулите и да чуете колко леко и разбираемо говори лектора.

След приключване на курса, всеки от курсистите получава сертификат за преминато обучение, по интернет маркетинг. След всеки от модулите ще имате един ден време, през което ще можете да задавате към лектора конкретни въпроси свързани с вашия сайт. Всички курсове се водят дистанционно през Интернет и не е нужно да губите от ценното си време в пътуване.

Вземете своя код за отстъпка сега!

 

 

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар