Еврошанс – игра на късмета

Криза е голяма част от населението е безработна, а останалата получава ниски заплати, които са крайно недостатъчни като се вземе в предвид скъпия начин на живот, който ни се налага да водим. Отчаяни хората прибягваме до странности търсейки по-лесна печалба, една  от тях са периодичните участия в така наречените “игри на късмета”.

Една от игрите на Евробет е Еврошанс. На всеки десет минути се теглят по 20 числа, а играчът стиска талона си с надежда да е познал от 4 до 12 от тях (в зависимост как е избрал да играе). Участникът попълва талона като тото –  ползва рождени дни, годишнини и какви ли не дати като любими числа, може би мислейки за какво да похарчи потенциалната си награда, още преди да я е получил, а когато не е познал нужната му бройка числа решава да опита пак и пак, и пак…. може ли човек да се вманиачи от подобен вид игри!?

Може би отговорът е “Да” ако играча е вложил твърде много вяра в залога си и мисли, че това е най-алтернативния начин бързо и лесно да уреди финансовите си проблеми, но ни нищо на света не се случва задължително и на всяка цена.

Игри като Еврошанс са най – вече за забавление, просто, за да видиш какво ще стане. Когато улучиш било то и само едно число усещаш трепет и тази щастлива случайност ти носи удоволствие, а когато човек прави нещо за забавление тогава шанса да спечели е по – голям. Лично аз се радвах искрено когато заложих скромното си едно левче (залагаш 1 лв , опитваш да познаеш 4 числа) и спечелих…….едно левче. Не спечелих много, но пък се забавлявах и целият букмейкърски пункт се радва с мен когато без да искам изкрещях  “О, познах втора цифра!”.   На Еврошанс не бива да се възлагат големи очаквания, не всеки е роден късметлия, но емоцията е гарантирана. Желая късмет на настоящите и бъдещи участници в игрите на Евробет.

HTML код на статия

Автор: Цветомила Здравкова


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 2 гласа)
Еврошанс - игра на късмета, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Напиши коментар