Бижу бухал – новата модна тенденция от Бокача

bijuta swarovski

bijuta Swarovski

Така, както модата се мени при дрехите, в бижутерията също настъпват различни тенденции. Все по – често започна да се налага образът на различни животни, които имат известна символика. Змията, калинките, пеперудите, а тази година навлезе и бухала или совата. В зависимост от изработката на бижуто, бухалът може да се използва при по – закачливи и дори при по – специални случаи.

Тази птица, известна ни с нощния си живот, има хубава символика, затова се използва при направата на най – различни бижута. Означава мъдрост и дълголетие – като мъдростта се изразява в редките звуци, които това животно издава. Бижутата с този символ са подходящи и за по – възрастни хора, поради самата си символика, но в по – закачлив вариант се предпочитат и от по – младото поколение. Сребрист метал и бухал, украсен с най – различни цветове камъчета, придава закачливост и изпъква на всеки по – семпъл тоалет. Дори и от един вид метал, бижуто привлича вниманието, поради необикновения символ, като сова или бухал.

Бухалът е подходящо бижу дори за спортно – елегантен стил на обличане, като различните форми ни предлагат богат избор на комбиниране. Дали ще сложим пръстен, колие или обеци с бухалче, това ще е уникален аксесоар. Разбира се няма да е правилно съчетанието на бухали по ръцете, ушите и където може да го закичите по другите места от тялото. Този аксесоар се използва по един брой по собствено предпочитание. За по – големите преследвачи на модните тенденции производителите предлагат дори кутии за бижута със символа на мъдростта.

При подбора на бижу бухал трябва да се съобразим и с неговите размери, защото знаем, че огромните и по – големите бижута ограничават избора ни на други такива. Ако бухалчетата са с малки размери мажем да си позволим гривна или обеци, в зависимост от това къде е разположен аксесоара ни със символ на птица.пръстен Сваровски

За дамите в по напреднала възраст ще кажа, че няма нищо детско и лошо в това да експериментират в избора си на бижу с тази странна птица. Все пак модните тенденции са за всички и ако вие се чувствате, като страстна привърженичка на последните модни продукти  при бижутата, не се стеснявайте да ги носите дори това да означава, че ще носите бухал!

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар