Радио ефирът се пренася в интернет

Интернет предложи на хората начин да гледат филми и клипове, да слушат музика и в същото време да пуснат и онлайн радио. Любимите ви станции са събрани в различни български сайтове, които може да намерите чрез търсачките като Google, Yahoo, Bing и други.  Някои имат повече радиа от други, но все пак всички те предлагат безплатна услуга слушане на радио през компютъра. Единствено е нужен достъп до интернет и чудото става реалност.

Радиото по интернет не изисква да имате мощен компютъра, а по-скоро добра връзка с мрежата, така че предаванията да не засичат. В последно време се появиха т.нар. радио портали обединяващи национални и регионални радиостанции, за да имате разнообразие. Освен познатите радиа в тези сайтове ще намерите и много непознати за вас, но със сигурност интересни. Голямо впечатление правят радиата които излъчват само в интернет и приемат поздрави по скайп или фейсбук и така купона става много як, естествено ако сте уцелили правилното радио в готин DJ.

Позволете да се представим. Ние сме нова медия предлагаща онлайн радио от всичките ви познати честоти Дарик, БГ Радио, Веселина, Енерджи, Хоризонт, Ултра и други. Редом до тези предложения слагаме станции от различни точки на страната, а изненадата е идва с чуждоезичните радиа в Англия, Франция, Сърбия, Гърция и други.

Радио сайтовете станаха популярен метод за интернет забавление и това е в реда на нещата. За разлика от наказанията, които се налагат за разпространение на музика и прочие, онлайн честотите ви дават опцията да се веселите напълно безплатно. Друга екстра за нас потребителите е, че слушаме популярните гласове от ефира навсякъде по света, какво по-хубаво от това, питаме ние? Музика, предавания, поздрави и голям купон ви чакат в мрежата. Ако не сте пробвали до сега ви съветваме да го направите. Изберете си едно радио  и се насладете на качествената музика.

Милиони българи работят и живеят по чужбина, но само чрез компютър и интернет връзка слушат поздравителните концерти на радиата ни и се запознават с обстановката в родината си. Всички тези неща ни провокираха да създадем Слушалник и да чуете най-интересното от българските артисти, музиканти, спортисти и политици.

Ще бъдем щастливи ако ни посетите, пуснете колонките и радио по интернет, което няма начин да не докосне сърцето ви. Отделно от това пък вижте и фейсбук групата ни със здрави меломани и радиолюбители споделящи любопитни неща за вас. Взели сме крути мерки да не скучаете и няма да допуснем усмивката да спадне от лицето ви. С това финализираме статията си и ще ви чакаме на познатия адрес.

HTML код на статия

Автор: Iva


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Радио ефирът се пренася в интернет , 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар