5 ключови съвета за намирането на достъпен хостинг за вашия бизнес

За всяка компания, която иска да започне създаването на свой собствен сайт, основна и необходима точка е уеб хостинга.

Но как може един бизнес собственик да намери на най-добрите хостинг услуги на най-добрите цени? Не всяко евтино решение ще сработи така както очаквате и някои на пръв поглед достъпни източници са наистина нищо повече от загуба на време и пари.

Ето пет ключа към намирането на хостинг, който ще работи най-добре за нуждите на вашата компания :

 

Доставчик с репутация

Разбира се, привилегия номер едно и от ключово значение за намирането на най-добрите хостинг услуги е да се търси компания с добра репутация. Има хиляди източници на хостинг в Интернет и всички се борят за колкото се може повече продажби. Докато някои компании може да имат силно присъствие в онлайн пространството, това не винаги означава, че тяхната услуга е най-добрата, най-надеждната или най-достъпната. Не разчитайте на медийната истерия или на прекомерното използване на реклами. Говорете със собствениците на сайт, който използва услугите на избрана от вас компания, за да разберете какво мислят хората за предлаганите от тях услуги. Търсете възможно повече мнения. Някои сайтове могат да имат скрити такси или репутация на хакнати под тяхното крило сайтове. Недоволните клиенти ще направят присъствието на тази компания известно за хостинг форумите, като отзвукът би бил негативен.

 

Ъптайм

Ъптаймът е важен ключ, за да определите кой ще бъде новият ви хостинг доставчик. Не всеки хост ще има 100 процента ъптайм. Този термин описва колко често един сайт може да бъде „долу“ или да не е активен. Някои източници твърдят, че имат 99% ъптайм, но като подходите с проверка на репутацията им, онлайн отчетите ще ви позволят да разберете истинската им история. Много хостинг компании ще бъдат честни относно ъптайм капацитета им, добър процент би било 95%, а може и нагоре. Помислете за сайтовете, които посещавате най-често и ще забележите, че те са винаги на разположение. Проверка на хостинг домакина на сайта – може да ви изненада с това да откриете достъпен хостинг пакет, който ще отговори на вашите изисквания.

 

Споделени и частни сървъри

Всяка хостинг компания има няколко сървъра или поне един, където се хостват сайтовете клиенти на тази фирма. Собственикът на даден уебсайт може да избере да добави частен вариант към хостинг плана им. Тази опция добавя по-голяма такса за хостинга. Споделените сървъри могат да бъдат надеждни, докато компанията домакин не постави твърде много сайтове на един сървър. Едно ново решение за това е „облачно“ базирания хостинг (cloud hosting). Достъпен и с по-добра производителност, облачният хостинг позволява на собствениците на сайтове да извлекат максимума от вложените си пари. Потърсете „облачно“ базиран хостинг за повече надеждност и достъпност.

 

Обслужване на клиенти

Много хора смятат, че за най-доброто обслужване на клиенти, трябва да плащат повече пари. Това няма нищо общо с цените и дали трябва да подходят професионално към даден случай. Тези компании знаят, че тяхната репутация зависи от това колко добре се отнасят към своите клиенти, така че стремежът им да са най-добрите е на лице.

 

Добавки

Клиенти, които търсят достъпни уеб хостинг услуги, често не разполагат с много финанси за наемане на уеб дизайнер. Това означава, че бизнес собственикът ще трябва да изгради свой собствен сайт. Много уеб хостинг компании, като например Alien Хостинг разполагат с наръчник за начални уеб дизайнерски умения. Тези уроци обясняват как да започнете сайта, как да използвате функциите на домакина и др.

HTML код на статия

Автор: vencislavbalinov


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар