Christina Aguilera в оригинал

Christina Aguilera by Night

Christina Aguilera by Night

Чувайки името Christina Aguilera веднага правим асоциация с талант, нетипична красота и женственост. Успялата с глас и упоритост млада жена не се ограничава единствено с пеене. Както в последните години е модерно звездите на киното, сцената и модата, така и  Christina Aguilera създава свои оригинални аромати парфюми за жени. Ароматите не остават неразпознавани, както не може да бъде объркан гласът на певицата.
Първият аромат, по идея на поп дивата, е за съблазнителната и провокативна жена. В него са преплетени връхни нотки от касис и праскова, сърдечни нотки от божур, слива, жасмин и момина сълза, и базисни нотки на сандалово дърво, мускус и ванилия. Той е лансиран през 2007-ма година.

Една година по-късно, през 2008-ма, певицата представя нов аромат, който променя представата от първия. Той е богат на плодово-цветни аромати. Christina Aguilera Eau de Parfum е предназначен за секси и женствени дами, които добре владеят изкуството на съблазняването. Жената, ухаеща на оригиналния Christina Aguilera Eau de Parfum, вв който са преплетени жасмин, касис, мандарина, божур, слива, кехлибар, ванилия и мускус е уязвима и нежна. За нея любовта е в основата на емоциите, любовта предизвиква сълзи и смях. Тази жена обича стихове и чете романи за вдъхновение. Идеята си за този аромат Christina Aguilera осъществява с помощта на парфюмериста Уил Андрюс.

Във флакон от 75 ml, през 2009 година певицата лансира оригинален парфюм, носещ същия стил и ухание както първия от 2007-ма. Името Christina Aguilera by Night внушава усещане за непринуденост, желание за безсънна нощ, изпълнена с провокативност. Новият парфюм е по-силен и женствен от предходната версия.

Напълно в унисон със създателката си, Christina Aguilera Unforgettable е за жените, които искат да впечатлят и да оставят запомняща ароматна пътека. Той е сякаш продължение и допълнение към идеята в досега създадените оригинални парфюми от Christina Aguilera. Съставът е ориенталски-цветен. Връхните нотки включват плодови акорди от нар и слива, жасмин и турска роза, тонка, ванилия и кашмир.

С оригиналните си парфюми, създадени до момента, Christina Aguilera представя една истинска жена. Тя е нежна, тя обича и търси любов и ласка, дори е наивна. Но тя е и силна, провокира с поведението си, непринудена е. Дали това е образът на една жена или са реалното и желаното…?! Парфюмите на Christina Aguilera говорят без думи, но винаги оставят едно усещане за неразгаданост, поддържат интереса и желанието. И всяка жена би могла да си избере аромат според случая!

 

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар