За вашето добро настроение с Casada

За вашето добро настроение с продуктите на германската марка Casada. Летния сезон е любим на всички любители на морето и приятните емоции, свързани с коктейли на плажа и летни флиртове. Лятото увлича със своята магия, с което съвсем забравяме за ежедневния стрес, напрежение, мускулни схващания, напрежение в гръбначния стълб и дискмофорт причинен от неправилна стойка и продължително заседяване. Важно е да се вземат превативни мерки, за да се ограничат болките, схващанията и напрежението, за да може да се намали стреса на тялото и деня да минава с лекота, както с охладена бира на плажа. За да намалите стреса на работното място може да направите малки промени в интериора около себе си като освежите с цвете в саксия бюрото си, изберете нов аксесоар за бележки по Ваш стил или си вземете антистрес аксесоар, с който да си позволите приятна медитация и избягване от ежедневието поне за 15 минути на ден (например магнитни антистрес топки Lulu, Philippi). Идеите за промяна могат да дойдат, когато най-малко очаквате, ако позволите на въобръжението си да се развихри.
Всеки от нас си е мислил поне веднъж, след много напрегнат ден: „Какво ли не бих дал за един, приятен, релаксиращ масаж?”. Приятния масаж в офиса, у дома или в колата вече е възможен с масажните уреди на качествената, немска марка Casada. Casada предлага голямо разнообразие от масажни уреди, като масажни възглавници, масажни седалки и масажни столове.
Малките масажни възглавници Miniwell и Miniwell Twist и най- новата Miniwell Twist Jade на немската марка Casada предлагат идеалното решение за приятен качествен масаж, от малък и компактен уред, който може да се пренася и включва навсякъде. Компактните размери на възглавницата Miniwell на Casada, позволява да я носите винаги с вас – в офиса, при дълго пътуване с автобус или самолет, на командировка или пред телевизора у дома. Независимо от малките размери тя притежава възможностите на професионален уред за масаж. Има четери вградени, ергономични, механични, масажни глави, които масажират желаните области на тялото (врат, кръст, гръб) с леки, кръгови движения. Осъществява уникалната, японска техника за масаж „шиатсу” с удивителна лекота и оставя усещането за релакс, тонизиране и отмора, само след 15 минути употреба. Тези няколко минути масаж на ден ще стимулират кръвообръщението и активират лимфната система, в резултат на което се стимулира имунната система на организма и подхранването на клетките и тъканите в дълбочина.
С няколко минути приятен масаж на ден с масажните възглавници на Casada, ежедневието ще се превърне в леко и нежно изживяване, а дългите часове работна седмица ще преминават по-приятно, като летен, морски бриз. Ако се отдадете на емоцията ще намалите стреса в ежедневието си, ще се почувствате бодри, тонизирани и жадни за нови приключения. Приключения винаги ще има, важно е в тях да бъдете основен участник и главен герой.
Масажни възлгавници Casada. Качеството и релакса, които заслужавате.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар