Изберете най-добрия хостинг за новия си сайт

Сайтовете не служат само за развлечение. В днешния динамичен свят сайтовете стават все по-важен бизнес инструмент. Бизнес, който няма сайт, е обречен на неуспех. Сайтовете служат за реклама на бизнеса ви, а могат да бъдат и онлайн магазини. Всеки трябва да присъства в уеб пространството, без значение дали фирмата му е нова, или стара.

Какво искате?
Вие искате вашия сайт, без значение дали е бизнес или личен, да има хиляди посетители всеки ден. Да изградите сайт изисква време, усилия и инвестиция на пари. Това е наистина упорита работа и вие няма да искате да имате технически проблеми, които да отрязват достъпа на потребителите до сайта ви.

Какво трябва да има вашата хостинг услуга?
Вие трябва да изберете най-добрата хостинг услуга за вашия сайт. На първо място вашият хостинг доставчик трябва да осигури сайта ви да е онлайн през цялото време. Освен това провайдърът ви трябва да има пакет, който да ви осигурява всички необходими инструменти, които ще предотвратят хакери и спамъри от получаване на важна информация на вашия сайт и личните данни на клиентите ви.
В зависимост от това какви са вашите нужди, трябва да изберете достатъчно пространство и пренос на данни за вашата страница. Освен това внимавайте пакетът ви да има инструменти за изграждане на секции в сайта ви. Много е важно вашият доставчик да предлага широк спектър от скриптове.

Сигурност
Проучете и намерете хостинг провайдър, който ви осигурява голяма сигурност. Да притежаваш сайт е почти еквивалентно на това да си мишена за хакери и спамери. Уверете се, че вашият доставчик няма да позволи на никой друг да използва вашия профил и да има достъп до него. Освен това вие трябва да сте сигурни, че можете да предпазите и информацията на клиентите си. Добрите хостинг провайдъри имат стриктен график за back-ups (архивиране). Това се прави с цел да не се губи съществена информация и е наистина много важна услуга, която трябва да търсите на всяка цена.
Друга, много важна точка, която трябва да следите, е отдел за „Обслужване на клиентите”. Те трябва да работят 24/7. Освен това е доста важно служителите на хостинг компанията да са компетентни, за да могат да разрешават техническите проблеми. Добрият доставчик ще осигури и добро обслужване. Проучете начинът, по който можете да се свързвате с офиса им. За повечето хостинг фирми, това се случва чрез имейл или телефон.

Преценете бюджета си
Вие трябва да съобразите услугата с цената, която се налага да платите. Ако се забавите с плащането на хостинг плана си, това може да се отрази много зле на вашия сайт. Той ще бъде офлайн и много хора ще престанат да го търсят. Повечето доставчици ви дават различни опции за плащане. Вие можете да платите плана си за една година или да изберете да го правите всеки месец на равни суми. Често провайдърите правят някаква отстъпка, или ви дават бонус инструменти, когато изберете да платите хостинга си за по-дълго време.
В случай, че не можете да се ориентирате в цените на плановете, е добре да направите малко проучване онлайн. Това е наистина най-добрият начин да сравните офертите на различните доставчици.

HTML код на статия

Автор: dobringeorgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар