Канадска хостинг компания разширява cloud услугите си

Канадска хостинг компания започна разширяване на своите cloud услуги на територията на страната. Клиентите им ще могат да използват гъвкави cloud опции и централизиран cloud management. Те мога да бъдат контролирани от Control Panel Cloud Connect.

Малко повече за компанията
Canadian Web Hosting е водеща компания в областта на хостинг услугите. Те предлагат редица разнообразни и иновативни пакети. Сред офертите им потребителите могат да избират както от традиционни сървъри, така и от най-модерните cloud услуги. Съвсем скоро те обявиха и новата си оферта, която се нарича Flexible Cloud (б.а. в буквален превод означава „гъвкав облак”). Този план ще бъде достъпен само в канадските часови зони на този етап. Съхранението на информацията е „100% канадско”, казват от компанията. Всеки потребител, който иска да използва Flexible Cloud, може да се радва на добра инфраструктура за приложения и сайтове. Това е изключително подходящо решение за интернет страници, които искат да увеличат ресурсите си, или очакват повишения в трафика си.

Смяна на сървъра за 60 секунди
Тази услуга работи, като позволява на клиентите да закупят специални ресурсни общи запази, които им дават възможност да използват една или няколко виртуални машини. По този начин клиентите получават достъп до безплатни шаблони, които могат да използват, за да изграждат сайтове. Смяната на сървърите може да се получи за по-малко от 60 секунди. Стандартните cloud хостинг услуги са предварително настроени на единични сървъри. Иновацията в този случай позволява на потребителите да персонализират своите cloud сървъри в каквито размер или конфигурация се нуждаят. Това е възможно благодарение на dedicated cloud resource pool (б.а. „посветен cloud ресурсен общ запас“). Клиентите могат да използват както свои собствени изображения на сървъра, така и да създават нови изображения. Те са в състояние да изграждат и виртуални машини с повече от 150 различни приложения. Има и възможност да се използват шаблони от различни операционни системи.
В допълнение клиентите могат да разширят своя хостинг план в реално време. Това е практика, която биха могли да използват, когато са им необходими повече ресурси, за да овладеят повишения трафик на сайтовете си. Гъвкавите cloud услуги са идеални за клиенти и разработчици, които искат да изградят тестови машини, както и сървъри за развитие и производство. Услугата предлага и разширени функции, като автоматично мащабиране и специална защита от срив, която е включена в цената.

Мнението на директора
„Ние изградихме успешно нашия Canadian Cloud. Това ни кара да искаме да предоставим качествена хостинг услуга както в страната, така и извън нея. Ние предлагаме съхранение на данните на изцяло канадски сървъри. Освен това даваме възможност на клиентите да избират вида на cloud пакета, който е най-подходящ за техните бизнес развитие и клиенти”, казва Matt McKinney, директор на Canadian Web Hosting.
„В днешно време, клиентите имат на разположение различни хостинг услуги, много от които са cloud. Имаме наистина силна конкуренция, която предлага съхранение на данните в източните и западните часови зони на Канада. С последните иновации, които направи нашата компания, клиентите получават достъп до нашия специален Cloud Connect Control Panel. Той ще им позволи да управляват услугата си само от един профил”, казва още той. Фирмата може да се похвали с клиенти главно от IT сектора. Те са предпочитан избор, заради големия избор на хостинг планове.

HTML код на статия

Автор: dobringeorgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар