Няколко техники за SEO оптимизация за повече трафик от търсачките

Собствениците на бизнес, които се занимават активно със SEO оптимизация, искат две неща. На първо място техники за SEO оптимизация, които наистина работят и ресурси, с които да ги осъществят. Интернет е препълнен с материали, които обясняват какво работи и какво не. Малко от тях дават конкретни съвети как да подобрите резултатите си в търсачката чрез прилагането на техниките на SEO оптимизация. Всичко, което собствениците на сайтове трябва да направят е изброено в простите техники, които следват.

  1. Намерете възможностите, които предоставят неактуални линкове в Wikipedia

Това е стратегия, която успява да обхване, всички силни страни на SEO оптимизацията. Това означава, че ще можете да изградите връзка, която отвежда към авторитетен сайт. Освен това лесно можете да проверите метриките, които това действие ви носи. В заключение това е наистина много силна техника за повишаване на авторитета на всеки сайт, която не подлежи на никакви съмнения от страна на търсачките.

Има само един проблем, с който всеки собственик на сайт ще се сблъска. Намирането на подобни връзки никак не е лесна работа. В момента, в който някой от редакторите в Wikipedia намери неактивна връзка, то тя веднага бива изтрита.

Понякога се случва да сложат бележка под линка, в случай, че връзката е временно неактивна. Това означава, че те искат и мнението на втори редактор за статуса на линка. Това е ниша, която може да направи търсенето на връзки доста по-лесно за целите на SEO оптимизацията. Естествено можете да започнете по най-лесния начин, като отидете в търсачката, която използвате и въведете заявката: „wikipedia.org [ключова дума] + “dead link”.

  1. Използвайте незаети ключови думи в Reddit

Reddit е златна мина за изследвания на ключови думи, които ще помогнат на SEO оптимизацията. Вероятно няма друго място, където ще намерите хора да обсъждат всяка тема под Слънцето. Четейки тези теми, всеки собственик на сайт може да се натъкне на страхотни идеи за ключови думи, които могат да са полезни за SEO оптимизацията. Например, собственик на сайт, който продава слушалки, може да намери много нови ключови думи. Действията са следните, отидете в началото на сайта и въведете заявката си. Просто погледнете резултатите от търсенето, които Reddit ви показва за тази ключова дума. Всеки собственик на сайт може да събере ценна информация за сайта си, благодарение на въпросите и отговорите в тези теми. Потребителите задават много конкретни въпроси за моделите и марките слушалки, които могат да се използват успешно в стратегията за SEO оптимизация.

  1. Намерете перспективи за свързване чрез Delicious

В случай, че се занимавате със SEO оптимизация от известно време, то знаете, че най-добрите възможности за създаване на мрежа от връзки обикновено идват от сайтове, които са споделяли подобно съдържание в миналото. В такава ситуация сайтове за маркиране, като Delicious.com, са сред от най-добрите места, на които да се намерят хора, които са споделили съдържание във вашата ниша. Това ще помогне изключително много на цялостната стратегия за SEO оптимизация – http://www.seopal.bg/seo-оптимизация/.

Започнете като въведете заявката си в полето за Delicious Търсене. Това ще ви доведе до много отметки, наречени Delicious Bookmarks. Кликнете на линка, който е обозначен по този начин. Това ще ви даде възможност да видите потребителите, които са запазили линка – Delicious Shares. Вижте списъка със сайтове, който ви се предоставя и след това свържете информацията.

HTML код на статия

Автор: vencislavbalinov


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар