Със Сваровски творческата мечта става реалност

Преди началото на сезон есен/зима 2014/2015 Сваровски въвежда нови продуктови иновации. С акцент върху нео-екологията, социално-екологичното въздействие на нашите действия върху околната среда-общата тема “природни красоти”, Сваровски е вдъхновен от силата и крехкостта на природата. Омекотените, изсветлени тонове създават чувство на носталгия. Модерни смесени цветове отразяват промяната на сезоните, сливат ледена студенина с женствена топлина.
Сваровски елементи отдават почит на красотата на природата: новите цветове Crystal Blend и двата нови варианта на Crystal Balls; заедно с Birthstones – дванадесет елемента, представляващи знаците на зодиака от BeCharmed асортимент.
Swarovski Elements представя два нови цвята Crystal Blend: фината комбинация от меки лавандулови и зелени тонове в Provence Lavender улавя прехода на пролетта до средата на лятото. Неговите естествени, женствени цветове ни пренасят в лавандулови полета в следобедните слънчеви часове.
Леденото сияние на Crystal-Montanа Blend синя слива с чист Crystal извиква пейзажи на снежно топене и замръзнали езера. И двата цветови нюанса на се предлагат в различни мъниста, висулки и камъни.
Митологията и поезията на традиционните Birthstones се усеща във взаимодействието на светлината от дванадесетте цветове и ефекти, които са част от многоликата BeCharmed колекция. Всеки пенлив оттенък е проектиран да повторя цветовете на Birthstones, представляващи дванадесетте знака на зодиака.
Тези изящни иновациите от Swarovski Elements преди началото на сезона есен/зима 2014/2015 визуално напомнят великолепни пейзажи, променливи, предоставени от смяната на сезоните, и нашата роля като пазители на природата.
Елементите Swarovski  представят възможността да се създаде зашеметяващ дизайн с помощта на различни текстилни техники със шиене, плетене, както и прежда. За създаването на собствен стил са нeобходими креативност, вдъхновение и елементите Swarovski. Така стъпка по стъпка можетe да се превърнете в дизайнер на бижута, аксесоари и интериори. Със сияещия си блясък и практическа функционалност универсалният BeCharmed продуктов асортимент е творчески сбъдната мечта. Всички елементи са изработени с висококачествена, неръждаема стомана, като вътрешната част е с дупка за конец с кожа, гума или кабел. Голямото семейство на елементите Swarovski включва BeCharmed Helix топчета и BeCharmed Briolette топчета. Те  са изработени със стомана и уголемени дупки. В лъскавите допълнения за гривни също може да се вдене кожена или метална връв.
Crystal BeCharmed Pearls предлагат разнообразие от Crystal Pearl, Gemcolors и Neon Pearl нюанси и брилянтна възможност да изявите стила си, независимо от настроението или сезона.
От класически, романтичен и бляскав, до пънк-метал, елементите Swarovski са вградени в колиета, гривни и ключодържатели, както и цели комплекти бижута с обици и гривна. Разнообразието и възможностите с BeCharmed асортимент са безкрайни.

 

 

 

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Със Сваровски творческата мечта става реалност, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар