Съвети за подаръци за мъже

Имайки предвид именните дни, които този месец се редуват един след друг, мисля че е доста полезна и актуална темата за подаръци за мъже. На всеки му се е случвало да е поканен на празник на свой близък и да не знае какво точно да му подари. Някои хора дори казват, че по подаръците можем да разберем, точно колко малко знае за нас, човекът който ни го подарява. Е, няма как да знаем предпочитанията на всичките си приятели, но тук ще Ви предложа няколко универсални подаръка, които считам че биха допаднали на всеки мъж.

Разбира се няма как да не започнем с традиционното: колан и портфейл. Това са две от нещата които мъжете често използват, а едва ли много от тях обичат да обикалят по магазините. Обикновено мъжете носят изчистени черни колани които да подхождат на всеки тип дреха. Моят съвет е да не се стремите да е твърде спортен или пък много официален. Може би нещо изчистено и семпло би било най- доброто попадение, което със сигурност знаете, че ще влезе в употреба. Що се касае до портфейлите, там правилото е „Нека да бъдат малки“. Мъжете обикновено носят портфейлите си в джоба, което предполага, те да не бъдат големи, за да могат да се съберат там.

Друг традиционен подарък, който няма как да не се хареса на който и да е мъж е бутилка марков алкохол. Към този подарък може да прибегнете, ако нямате никакво време за избор на други подаръци, защото обикновено близо до Вас би трябвало да има такъв магазин, от който можете да се сдобиете с бутилка марков алкохол. Тук обаче, е необходимо да знаем предпочитанията на човека, за който купуваме подарък. Дали предпочита вино, уиски или някакъв друг алкохол, за да знаем какво точно да изберем.

Ако сте фен на сувенирите и искате да оставите нещо за спомен, като подарък, то тогава Ви препоръчвам да подарите гравирана чаша за кафе. Така ще знаете, че човекът на който я подарявате ще се сеща за Вас всяка сутрин, докато си пие кафето. На чашата може да гравирате някакво послание или снимка.

Не на последно място разбира се е изборът на оригинални мъжки парфюми. Има толкова разнообразна гама от парфюми, че е почти невъзможно да не откриете нещо по вкуса на човека, на който ще подарявате подарък. Със сигурност ще го зарадвате с марков парфюм от най- близката до Вас парфюмерия. Ако разбира се там няма достатъчно богата гама от разнообразни аромати, можете да се обърнете към он- лайн парфюмериите, където има много по- богат избор на парфюми.

HTML код на статия

Автор: tihomira.markova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар