Откъде да поръчаме евтини тениски на едро?

Защо може да ни се наложи да поръчаме тениски на едро?
Тениски на едро KeyaРекламните тениски са определяни като един от най-бюджетните артикули за реклама. Поради тази причина, същите често са и предпочитан вариант, присъстващ в маркетингови стратегии и реклами на редица бизнеси. Ползите и за двете страни – фирми и потребители, с които се характеризират предлаганите рекламни тениски, са достатъчно, за да бъдат разгледани в отделна тема. В настоящия материал обаче ще насочим вниманието си към снабдяването с евтини рекламни тениски и по-точно откъде да поръчаме евтини тениски на едро?

Направо от производителя на тениски

В търсенето на фирмени тениски за вашите служители или такива, които да разпространите с цел реклама, един от вариантите за поръчка, разбира се, е директно от производителя. Редица фирми поддържат партньорства с производители на различни текстилни материали, включително работно облекло, аксесоари и тениски на едро. Когато фирмата ви има нужда от различни модели тениски, като например масово разпространените бели или едноцветни тениски на едро, същите могат да бъдат поръчани за изработка от там.
Недостатък е обаче, когато търсените тениски или друг вид текстилни продукти са с рекламна цел – повечето фирми, занимаващи се с подобна дейност, предлагат само ушиването, но не и услуга за щамповане. Те могат да ви предложат краен продукт – тениски за щамповане, които да предадете на друга фирма, за да изобрази вашето лого, рекламно послание или каквото друго пожелаете. Често срещана практика е фирмите за облекла да се ангажират и с предаването на друга фирма, с цел щамповане и доставка до вас. Това зависи от условията, за които ще се договорите.

Директно от вносителя

Немалко са компаниите, чиято дейност е именно внос на рекламни тениски от водещи производители по света. Посредством официални вносители и доставчици днес лесно бихте могли да се сдобиете с известните в бранша тениски Keya и Fruit of the loom например. Keya Europe е сред водещите производители на рекламни тениски на едро в света. Keya тениски са разпространявани под името на редица брандове у нас и в световен мащаб. Другият голям производител на тениски на глобално ниво е Fruit of the loom. В случай че търсите бели тениски на едро, независимо дали с рекламна цел, или фирмено облекло, можете да направите заявка директно от вносител на рекламни материали и текстилни облекла. Тениски на едро Fruit of the loom и Keya се предлагат в различни вариации от цветове и тип кройка:

  • дамски тениски на едро;
  • мъжки тениски на едро;
  • детски тениски на едро;
  • поло тениски на едро;
  • тениски с яка на едро;
  • тениски от полиестер на едро;
  • памучни тениски на едро и други.

В зависимост от търсения от вас обем и тип тениски, вносителят ще ви даде информация за цена, срок на изработка и доставка.

Чрез рекламна агенция (посредник)

Един от популярните методи за маркетинг и реклама, на който се доверяват компании с различни дейности, са рекламните агенции. Услугите, в които са специализирани агенциите за реклама, са и разработка на маркетингова стратегия (в случай че фирмата ви не разполага с маркетинг отдел), последваща реализация и снабдяване. При сключен договор между рекламна агенция и фирмата ви, вие оставяте рекламата в сигурни ръце срещу съответното заплащане. Задълженията по поръчка и доставка на бели тениски, както и всякакъв друг тип рекламни материали, които следва да бъдат брандирани, се изпълняват цялостно от агенцията.

HTML код на статия

Автор: vencislava.hristova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар