Мебели по поръчка – на коя компания да се доверим?

Уникалният и отлично изглеждащ дом е преди всичко резултат от индивидуално разработен проект за интериорен дизайн. Освен редицата допълващи интериора аксесоари, ключово значение имат всички мебели, които поставят сериозен акцент на уюта и комфорта му. Решения за реализирането на такъв тип индивидуално търсене може да ви предложи само магазин за мебели по поръчка.

Тук обаче възникват множество въпроси, основните сред които са:

  • На коя компания за мебелно производство да се доверим?
  • Как да сме сигурни, че ще получим удовлетворяващи резултати?

Водени от идеята да ви улесним максимално в търсенето на производител на дизайнерски мебели, в следващите редове даваме ключови насоки при избора на компания за изработване на мебели по поръчка.

Родното производство има своите преимущества, които не са за пренебрегване

Става ли въпрос за класически и луксозни мебели, които биват изработени по индивидуален проект, българското мебелно производство остава едно от най-предпочитаните. Предимства като високо качество, достъпни цени и широк продуктов асортимент не са му чужди и всяка родна компания мобилиза усилията си в тази посока.

Редица български компании разполагат с екипи от проектанти и дизайнери, които са в състояние да отговорят и на най-смелите ви представи за интериорни мебелни решения. Като основен материал в производството си повечето залагат на естествената дървесина. Това, от своя страна, е гарант, че направената инвестиция е в качествени мебели, които ще ви служат дълги години.

Родното производство на мебели успява да предложи оптимална цена за своите продукти. Предвид факта, че при него се спестяват разходи, свързани с внос на тежки товари, каквито са естествените дървесни материали и други спомагателни такива, получаваното качество е на наистина изгодна цена.

По отношение на продуктовото разнообразие, можете да бъдете сигурни, че родните производители имат техническото оборудване и компетенции да изработят за вас всичко нужно. В продуктовите им каталози влизат всякакви видове мебели – от маси за всекидневната, кухнята и хола, през спални и единични легла, до шкафове, скринове, гардероби, секции и други.

Hamefa – водеща компания за български мебели по поръчка

За да постигнат високо качество в производството, компании за български мебели онлайн като Hamefa залагат на естествената дървесина. За изработката на мебели фирмата се доверява на модерни дървообработващи машини и технологии, наред с екип от висококвалифицирани работници и служители.

Над 20-годишния опит в мебелното производство правят Hamefa предпочитан партньор за изработка на широк асортимент от мебели по поръчка. Компанията разработва собствени колекции за маси, кухненска мебел, мебели за спалня, всекидневна, хол и всяко друго кътче на дома. Hamefa се нарежда и сред най-добрите български производители на мека мебел. Освен у нас, компанията реализира продажби и в редица страни по света: Полша, Великобритания, Гърция, Холандия, Швеция, Белгия, САЩ и други.

Ако готовите колекции не отговарят на търсенето ви, екип от професионалисти в областта са на разположение да изработят за вас всички видове мебели по модела, в който си ги представяте. Компанията дава гаранция за своите мебели – всеки неин продукт идва със сертификат за високо качество.

В случай че търсите качествени мебели онлайн, които да бъдат изработени съобразно индивидуален проект и на оптимална цена, Hamefa със сигурност е магазин за мебели, който заслужава вашето внимание.

HTML код на статия

Автор: vencislava.hristova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар