Нов уеб инструмент за копирайтъри

За всички автори пишещи авторски статии ще бъде много полезен следния уеб инструмент Textdiff от ganbox.com, който сравнява два текста и показва процент на уникалност между двата текста. Този инструмент е създаден специално, за да улесни работата на копирайтърите и всички, които пишат текстове за уеб сайтове, статии, новини и press-release.

Инструментът Textdiff ще ви бъде от полза и когато сте публикували във вашия сайт публикация, която искате да разпространите и по други сайтове, като например директорията за статии statii.net. Подобно на тази директория на статии, така и много други не приемат текстове, които не са поне 80% уникални, спрямо вече публикувани текстове.

За въведените два текста се пресмята процента на разлика между тях на ниво думи. При показването на процентите, надписите се оцветяват с червен цвят при слаба разлика на текстовете, с оранжев за средна разлика и със зелен цвят при добра уникалност на текстовете. Това ви позволява бързо да се ориентирате, дали новия текст е достатъчно добър.

За всеки от двата въведени текста се преброяват думите, които имат 3 или повече на брой символа. Преброяват се и общия брой символи без интервали и със интервали. Това ще помогне на копирайтърите, които пресмятат цената на своя труд на брой думи.

След сравнението на двата текста, най-долу в трето поле ще бъдат показани всички фрази, които съдържат 3 или повече последователни думи, които се съдържат и в двата текста. Така много бързо ще се ориентирате, какво още може да се подобри по текста, за да стане повече уникален спрямо предишно публикувания текст.

Към момента инструментът предоставен от сайта за оптимизация ganbox.com е напълно безплатен и без ограничения, освен максимална дължина на проверяваните текстове. Все още е бета версия, което означава, че все още се развива и подобрява. Може да помогнете с развитието на този полезен инструмент, ако го изпробвате и коментирате във Facebook коментарите в дъното на страницата на Textdiff.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 4.3 от 6 звезди. (от 3 гласа)
Нов уеб инструмент за копирайтъри, 4.3 out of 6 based on 3 ratings

Напиши коментар