РОЛЕТНИ ЩОРИ: ПРИДАЙТЕ НА ВАШИЯ ДОМ КОЛОРИТЕН ХАРАКТЕР!

Както дрехите издават настроението и вътрешния свят на човека, така и фасадата на един дом, носи информация за характера на стопанина, за неговия мироглед, за атмосферата в семейството, което живее в този дом и т. н.

Всъщност това е една от главните причини, да се обърне сериозно внимание при оформление на дизайна на фасадата на един дом. Още повече, че съвременните строителни технологии и материали, предлагат богат избор и позволяват да се реализират най-смели, необикновени и дългоочаквани идеи.

Дори да предпочетете, да виждате стените на Вашия дом в класически цветове – бял, бежов или пясъчен, въпреки това Ви остава прекрасната възможност, да осигурите на сградата уникален вид с помощта на разнообразни цветни аксесоари, най-вече в лицето на ролетните щори.

Както е известно – цветни външни ролетни щори, не са рядкост, но при това, наскоро се появи марка, която е ненадмината на българския пазар по качество и разнообразие на цветовата гама на профилите.

Изборът е повече от огромен – от ярки и крещящи цветове до нежни и загадъчни оттенъци. Предпочитате цветовете на “благородни метали“?  предлага и такива. Нещо повече, в комплект към ролетната щора от избрания цвят, е включена вградена защитна кутия, тя е в същия цвят, както и монтирания  задвижващия механизъм, който позволява щората да се прибира в кутията и представлява цялостна конструкция с елегантен дизайн.

И така, какво да очакваме при избора на ролетните щори  за своя дом? Хора, които гледат на ролетните щори повече като на средство за обезопасяване, ще предпочитат по-наситени и ярки цветове, като: небесно-син, ярко-жълт, кърваво-червен. Докато хората, които  са по-умерени в емоциите и страховете си, както и любителите на медитацията, ще предпочетат по-спокойни и традиционни оттенъци, като: кремаво, кафяво, сиво, бежово и бяло. Тези които желаят да превърнат своя дом в произведение на изкуството, ще обърнат внимание на различните вариации на бронзовия и сребърния цветове, както и на ролетни щори в цвят “металик“ и подобни. С помощта на ролетните щори, може да се дублира цвета на фасадата или покрива, както и обратния вариант – да се създаде рязък контраст. Може да се създадат плавни цветови преходи или да се провокира с нестандартни цветови решения. Това са все хоризонти, практически безгранични, които разкриват пред Вас разноцветните алуминиеви щори . При всичко това, Вие имате възможност за избор на защитната кутия, която ще се впише перфектно към фасадата на Вашия дом и ще подчертае идеално неговата оригиналност. В асортимента са включени – кръгли, полукръгли, 20- и 40-градусни кутии.

Грижейки се за външния вид на сградата с помощта на ролетните щори, Вие създаватe комфорт вътре в самото жилище, тъй като между прозореца и ролетната щора се образува въздушен пласт, който зимата има функцията на топлоизолация, като запазва топлината в помещенията. Благодарение на това, без проблем се спестява в разходите за отопление, а температурата в жилището през цялата година остава комфортна, тъй като лятото щорите пазят хладнина, като не пропускат горещината и слънчевите лъчи в жилището. По този начин зимата и лятото, те ще предпазват дома Ви от жегата и студа.

След като се монтират ролетните щори в дома Ви, рано сутрин няма да бъдете обезпокоявани от преките слънчеви лъчи, благодарение на стъпаловидната система на ролетите, ще можете да се наслаждавате на слънчевата светлина в количество, което ви устройва. Вечер, ролетните щори ще създават уютна атмосфера в жилището Ви, без да бъдете обезпокоявани от любопитни погледи навън, а през нощта – спокойния сън е гарантиран, тъй като ролетите имат чудесни шумоизолационни качества.

Притеснявате се да оставяте дома си без надзор? Ролетните щори  са гарантирано средство от висок клас срещу взлом,  външни намеси и влияния. Нещо повече – по желание на клиента, ролетките могат да се отварят и затварят в определен период от денонощието, което създава видим  ефект за присъствие в къщата.

С една дума – ролетните щори са като дрехите от висок клас, в които Вие изглеждате стилно и същевременно се чувствате удобно и комфортно. А домът Ви? Бидейки огледало, отразяващо Вашия характер и стила на живот – трябва да Ви съответства! Както е известно, индивидуалността се проявява в детайлите – тогава позволете на Вашата индивидуалност, да се прояви в пълния размер!

HTML код на статия

Автор: metcor


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар