Как да направим дома си да изглежда по-скъп

Всички мечтаем да живеем в жилища струващи милиони долари с високи тавани, широки със сложни корнизи и архитектурни тела и големи прозорци с просторен изглед към величествени планини, бляскави силуети на града или морски вълни, които се разбиват в брега. Не мога да ви предложа съвети за вашите възгледи, но мога да ви ориентирам как можете да направите дома си да изглежда по-луксозен.

1. Внесете малко красота отвън

Нищо не показва лукс по-добре от свежите цветя. Поставете букети с цветя, където е възможно. Красотата на цветята е, че те изглеждат чудесно навсякъде. Можете да работите с определената цветова тема на помещението или да се придържате към бялото, което е универсално за интериорния дизайн. Вази с бели лалета освежават и ободряват стаята. Често ще намерите орхидеи в по-луксозните жилища, но може би лилиите са вашите любими цветя.

2. Декорирайте с плодове

Възпроизведете цветовете на сезона с големи купи със свежи плодове. Огромните купи с портокали, грейпфрути и лимони добавят чудесна елегантност към вашия интериорен дизайн. Не ограничавайте и плодовете в кухнята, купа с плодове върху масичката за кафе ще прибави непринуденост във вашето пространство. Както с цветята, не забравяйте да премахнете всеки плод, който не изглежда свеж.

3. Не претрупвайте

Ще забележите, че най-луксозните домове не са претрупани. Макар че всеки има чекмедже с боклуци, дори килер с боклуци, вие ще видите, че тези домове изглеждат сякаш в тях не е живяно. Разходете се из своя дом и направете три купчини: 1 купчина за боклук, 1 купчина за даряване и 1 купчина за вас (като тази купчина са важните неща). Важните неща оставете в дома си, те са със сантиментална стойност за вас и предизвикват прекрасни спомени.

4. Осветлението

Осветлението е много важно в цялостния дизайн на вашия дом. Това е функционалната необходимост, която определя общото настроение и тонус на своите посетители. Инвестирайте в няколко качествени лампи, чрез които да настроите фокусната точка на стаята си. Абажурите са много популярни в днешно време и има много от тях на добри цени. Поставете елегантен абажур над масата за ядене, над леглото, та дори и в банята. Също много важно е да се обърне внимание на вашите прозорци. Ако ще окачате завеси, закрепете релсата на тавана не точно над прозореца, защото по този начин ще направите помещението да изглежда по-просторно. Луксозните жилища обикновено имат високи тавани, затова закрепяме завесите колкото можем по-нависоко. Дръжте всички предмети далеч от прозорците, за да не блокират източника на светлина.

HTML код на статия

Автор: studio13


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар