Правилното бижу придава една идея красота към излъчването

bijuta swarovski

bijuta swarovski

Бижуто е това прекрасно допълнение, което добавя своята красота към излъчването на притежателката си. Бижуто придава неповторима женственост и нежност. При мъжете бижуто придава класа, подчертава мъжественост. Изборът на бижу и при двата пола трябва да се прави внимателно и обмислено. Важно е да се съобразим с формата и големината на бижуто и какво излъчване ще имаме според собствената форма на лицето си, височина, фигура, дори килограми.

Женственост, подчертана красота, изящност и изключително добър вкус придават перлените бижута Сваровски. Перлата е типично женски накит. Те са едно уникално творение, продукт на природните дадености и развитието на технологията. Перлите се произвеждат от „бисерните миди”, от които съществуват множество видове. Интересен е процесът и причината на появата на перлите. Те всъщност  се изработват от изхвърления от мидата седеф, при наличие на някакъв дразнител. Т.е. при защитна  реакция. Дали можем да асоциираме бижуто със защитна реакция?! Спирайки се на огърлица, обици или гривна с перли Сваровски, избирайки съответния перлен цвят ние вече използваме подсъзнанието си, влагаме по нещо от същността си. Богата е палитрата от цветове перли Сваровски. Каквото и да харесваме, основно при избора на бижу е то да бъде съчетано подходящо с облеклото, както като стил, така и цветово. При по-дълги или масивни обици можем да си позволим само още едно бижу-гривна или колие, за да избегнем деликатно кичозния ефект.
Мъжете, които харесват да носят бижута, могат да се спрат на нещо красиво, с мъжко  излъчване и евтино от каталозите на Сваровски. Медицинската стомана е с такава прецизна изработка, с или без инкрустирани кристалчета, че позволява всеки уважаващ себе си мъж да спре предпочитанието си на пръстен или гривна. Бижуто за мъже е важно да бъде по-скоро практично, да не ограничава движенията, да не дразни, да не се оплита в дрехата. Ако жената би вложила всичките си нерви в това, стоически да издържи да носи и най-неудобното бижу, то мъжът по-скоро би го свалил и захвърлил в някоя кутия.
Голямото разнообразие от бижута дава и много възможности за тяхното съчетаване, възможности за те да бъ­дат де­монс­три­ра­ни. Бижутата се различават освен по материалите, също така по изработката, а и цената. Ако ус­пеем да пре­неб­рег­нем стой­нос­тта на ед­но би­жу то сиг­на­ли­зи­ра по спе­ци­фи­чен на­чин за нашата лич­нос­т и мо­ти­ва­ция­. Целта на всяко бижу е различна. Ед­но би­жу прив­ли­ча вни­ма­ние­то към цялото тяло­то. Затова изборът се прави внимателно.

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар