Ревю на бебешка количка Peg Perego Book

Сред новите предложения за 2013 на пазара на бебешки колички се откроява Peg Perego Book Plus – съчетание от зашеметяващ главата дизайн с традиционната за Peg Perego функционалност и практичност.

Какво е Book Plus – това е най-компактната бебешка количка, която може да се сгъва с една ръка, има пълно легнало положение на гръбчето и седалката може да се обръща и в двете посоки, като това е постигнато без никакви компромиси за комфорта на бебето. Името Book е взето от тип сгъване – книга като количката автоматично се заключва при сгъването и може да седи изправена. Така родителя може да държи бебето, докато сгъне количката и я прибере, функция особено полезна ако често се налага да прибираме и изваждаме количката от автомобил.

За разлика от повечето бебешки колички, предлагани на пазара Book е произведена в Италия, като само колелата са произведени в Китай, което обаче оказва и влияние върху цената – Book се предлага на българския пазар за около 750 лв, а Book Plus за 950 лв., като разликата между двете е в обръщаща се седалка на Book Plus

Движение и маневриране

Возията на Peg Perego Book е изключително гладка и количката завива с минимално усилие. Това е постигано благодарение на колелата с лагерен механизъм, предни въртящи се на 360 градуса колела както и ергономичната дръжка с ръкохватка по средата за да може да бута с една ръка. Самите колела са изработени от твърда устойчива на износване пластмаса

Аксесоари

Book Plus има изключително голяма пазарска кошница, предостатъчна за дневните покупки и чантата с пелените. За родителя е предвиден държач за чаша, които може да бъде монтиран от двете страни, в зависимост от предпочитанията. В комплекта е включен и дъждобран, който е добре да е под ръка в случай на внезапен дъжд, а модерното чувалче за крака лесно може да се закачи за предпазния борд или да се използва като космонавт, когато количката е в напълно легнало положение.

Други възможни аксесоари са коша за новородено Navetta или седалката за големи деца Praitco, но това на което най-много изкушава майките е практичната чанта Borsa Soft, която кореспондира с цвета на количката и може да бъде закачена за дръжката.

Уникален сенник

Сенника на Book Plus наистина е впечатляващ, като може почти да стигне до предпазния борд. Снабден е с прозорче за наблюдение, през което можете да проверявате бебето, когато седалката е в посока на движението. Големия сенник дава възможност бебето да е защитено, дори когато е в посока към майката, а слънцето го огрява директно. Разширяването става с хитроумен цип, които освобождава допълнително плат.

Peg Perego Book Plus e количка от висок ценови клас, като определено е от най-скъпите предложения на пазара. За парите си Вие получавата оригинален дизайн, удобството и висококачествени материи.

HTML код на статия

Автор: Firewoman


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар